Most popular

Alle velden zijn verplicht. De familie Van der Ende leeft van de autosport en dat is terug te zien in de Van der Ende Racing Inn. De indoor kartbaan is maar liefst 1,3 kilometer..
Read more
Regelmatig staat hier een code online, bijvoorbeeld voor een maand lang gratis verzending of voor 10 korting op een Allerhande Box. Bepaal zelf het bedrag tussen de 5 en 150 euro en maak iemand blij...
Read more

Menzis kortingsbon bril


menzis kortingsbon bril

een aanvullende verzekering, kunt u terecht bij een opticien naar keuze. De vergoeding voor een bril geldt voor 2 kalenderjaren. Zo kunt u kiezen voor het aanbod dat het beste bij uw wensen aansluit. U of uw leverancier dient de aanvraag in bij Menzis. U zoekt de vergoeding van uw keuze en filtert vervolgens op FNV. U ontvangt uiterlijk 12 november uw nieuwe zorgpolis met de zorgpremie voor 2019. Waar kunt u terecht? Kies uw montuur, u begint met het kiezen van uw montuur.

menzis kortingsbon bril

Zo goedgemerkt korting augustus 2018 niet, dan kunnen de glazen niet helemaal angepast worden aan uw zicht. Eigen bijdrage van 58,50 per glas). Indien nodig, zullen we contact met u opnemen. Dat geldt straks niet meer. Een bril met multifocale glazen is een bril voor zicht veraf EN zicht dichtbij.

Download de kortingsbon op SamenGezond.
Heeft u een zorgverzekering van Menzis?
Dan krijgt u korting op allergeendicht.
Maximaal 1 SamenGezond kortingsbon per aankoop.

Kortingsbon preston palace zwembad
Gamma kortingsbonnen online
Kortingsbon schoonheidssalon
Kortingsbon fleuramour


Sitemap