Most popular

Geldig t/m december 2018 m kortingscode: ontvang een gratis waaierpalm. De kortingscode is: helaas verlopen: er is op dit moment geen kortingscode voor Plantje Klik hier voor de kortingscode (en bezoek de website) is de..
Read more
Voor een gezin met vier personen scheelt dat bijna 80 euro. De dure tickets gelden niet voor de Halloween-spookhuizen. Dat is mooi meegenomen. Omgekeerd kun je voor Belgische en Duitse parken vaak het best terecht..
Read more

Bouwhof kortingspas


bouwhof kortingspas

aanvulling op de standaard verkoop- en leveringsvoorwaarden, die onverminderd van toepassing zijn. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen in Pijnacker-Nootdorp kunnen zich aansluiten om het activiteitenaanbod in de regio te vergroten. In dat beleid hebben we het Kindpakket gerealiseerd, waardoor meer kinderen onder andere ondersteund worden met de aanschaf van schoolspullen, hun verjaardag kunnen vieren met een verjaardagspakket van Stichting Jarige Job en lid kunnen worden van een sportvereniging. Het was een lang proces van bijna twee jaar, maar met een heel mooie uitkomst voor de mensen in onze samenleving die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen en nu hopelijk snel mee kunnen gaan doen aan de meer dan 750. Over de volgende zaken wordt geen korting verleend: Aanbiedingen, huurrekeningen, urengeld, afgesproken projecten, gezaagd hout, cadeaubonnen. Komt u vanaf Heerhugowaard: Over.C.

Bouwhof kortingspas
bouwhof kortingspas

Feyenoord kortingspas

1e en 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en Koningsdag gesloten. De workshop vind plaats op van 10:00 tot 13:00 uur. De Bouwhof biedt vaste klanten de mogelijkheid een kortingspas aan te schaffen. 2e Paasdag en 2e Pinksterdag geopend van.00-17.00 uur. Openingstijden, maandag 09:00 - 18:00 uur, dinsdag kortingscode webshop outlet 09:00 - 18:00 uur, woensdag 09:00 - 18:00 uur, donderdag 09:00 - 18:00 uur, vrijdag 09:00 - 21:00 uur, zaterdag 09:00 - 17:00 uur. Het bedrag van deze bonus wordt als volgt berekend: Contant afgerekend.000.000, tegoedbon 30,00, contant afgerekend.000.000. Met deze pas heeft de klant recht op 10 korting over aangeschafte artikelen. Goede vrijdag geopend tot.00 uur. Korting wordt verleend op vertoon van een geldige kortingspas, de kortingspas is persoonsgebonden en niet uitwisselbaar, de kortingspas moet aan de kassier getoond worden vr het afrekenen, na aankoop wordt geen korting meer verleend. Wil je profiteren van 10 korting? Je persoonlijke klantenpas vraag je aan bij onze servicebalie in de winkel.


Sitemap