Most popular

Kortingscodes in veel verschillende soorten, een kortingscode komt onder verschillende benamingen voor. De korting wordt nu berekend! Planet Sports Waardebon 10 Korting, meld je aan voor de Planet Sports nieuwsbrief en ontvang 10,- korting..
Read more
Wij geven je tips voor extra korting. Ben jij een echte waaghals? Mis geen Centerparcs Heijderbos aanbieding! De cottages op Het heijderbos, de bungalows op Het heijderbos zijn eigentijds ingericht en zeer luxe. Vakantiepark het..
Read more

Bouwhof kortingspas


bouwhof kortingspas

aanvulling op de standaard verkoop- en leveringsvoorwaarden, die onverminderd van toepassing zijn. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen in Pijnacker-Nootdorp kunnen zich aansluiten om het activiteitenaanbod in de regio te vergroten. In dat beleid hebben we het Kindpakket gerealiseerd, waardoor meer kinderen onder andere ondersteund worden met de aanschaf van schoolspullen, hun verjaardag kunnen vieren met een verjaardagspakket van Stichting Jarige Job en lid kunnen worden van een sportvereniging. Het was een lang proces van bijna twee jaar, maar met een heel mooie uitkomst voor de mensen in onze samenleving die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen en nu hopelijk snel mee kunnen gaan doen aan de meer dan 750. Over de volgende zaken wordt geen korting verleend: Aanbiedingen, huurrekeningen, urengeld, afgesproken projecten, gezaagd hout, cadeaubonnen. Komt u vanaf Heerhugowaard: Over.C.

Bouwhof kortingspas
bouwhof kortingspas

Feyenoord kortingspas

1e en 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en Koningsdag gesloten. De workshop vind plaats op van 10:00 tot 13:00 uur. De Bouwhof biedt vaste klanten de mogelijkheid een kortingspas aan te schaffen. 2e Paasdag en 2e Pinksterdag geopend van.00-17.00 uur. Openingstijden, maandag 09:00 - 18:00 uur, dinsdag kortingscode webshop outlet 09:00 - 18:00 uur, woensdag 09:00 - 18:00 uur, donderdag 09:00 - 18:00 uur, vrijdag 09:00 - 21:00 uur, zaterdag 09:00 - 17:00 uur. Het bedrag van deze bonus wordt als volgt berekend: Contant afgerekend.000.000, tegoedbon 30,00, contant afgerekend.000.000. Met deze pas heeft de klant recht op 10 korting over aangeschafte artikelen. Goede vrijdag geopend tot.00 uur. Korting wordt verleend op vertoon van een geldige kortingspas, de kortingspas is persoonsgebonden en niet uitwisselbaar, de kortingspas moet aan de kassier getoond worden vr het afrekenen, na aankoop wordt geen korting meer verleend. Wil je profiteren van 10 korting? Je persoonlijke klantenpas vraag je aan bij onze servicebalie in de winkel.


Sitemap