Most popular

Ontvang 9,- korting op een. Download de Pepper app en probeer gratis de leukste ontmoetingsplek voor singles uit. Aan boord.a. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar kunnen gratis meereizen bij. Het abonnement stopt..
Read more
De kortingen in de Outlet van Zalando kunnen hoog oplopen. Met enige regelmaat heeft Zalando een nieuwe kortingscode beschikbaar. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je bijvoorbeeld 10 korting op jouw bestelling, mits deze..
Read more

Dal voordeel ns inchecken


dal voordeel ns inchecken

persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling. . Deze medereizigers hebben wel een ov-chipkaart nodig. Goed om te weten, u krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Er geldt bij NS steeds een marge van 5 minuten in het voordeel van de reiziger. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Altijd Voordeel -abonnement geeft daarnaast 20 korting bij reizen buiten de daluren. Dal, voordeel zijn verschillende aanvullingen beschikbaar, waarmee u van nog meer services van.

Uitgebreide informatie Direct bestellen. Mail onze redactie via.

Je moet, zoals altijd met de ov-chipkaart, per vervoerder in- en uitchecken. Voor maar 24,50 extra. Ik mag dus bijvoorbeeld om 15u30 inchecken en om 18u uitchecken. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er korting dagje uit kruidvat op, in huis. 3x Gratis, kids Vrij : kinderen reizen gratis met u mee. Bij Arriva is deze ook geconstateerd, bij Syntus is er minstens een marge van 3 minuten.

Kortingsbon landal greenparks, Kortingsbon voor laggas voordeelkaart,


Sitemap