Most popular

Wil je gebruik maken van internet door middel van een vaste kabel? Partners, contact, design by MediaGraphic. Bezoek : Bij kun je netwerkkabels en toebehoren kopen. Nieuw, top 10 Product, sale, sale, sale, sale, blog..
Read more
These minutes can be used to make calls to other Vodafone numbers, national fixed line numbers, other national mobile networks, international mobiles and landlines. Vodafone, limited's privacy policy. The 20 SIM Only offer includes the..
Read more

Korting barcelona card


korting barcelona card

en kun jij je vermaken in exotische nachtclubs. VVV-kantoor: U kunt natuurlijk ook de Barcelona Card tijdens uw bezoek aan Barcelona bij de VVV-kantoren in het stadscentrum kopen. De Barcelona City Pass is daarnaast geen fysieke kaart, waardoor je geen tijd hoeft te verliezen om je tickets op te halen (wat weer wel het geval is bij de Barcelona Card, die opgehaald dient te worden bij aankomst in de stad). Het is ook geldig om van en naar het vliegveld van Barcelona te reizen. Geniet van 10 korting in bepaalde restaurants in Barcelona. Op zoek naar meer kortingen in Barcelona? Wil je de Barcelona Card in combinatie met de Gaud Bundle bestellen? Of de Barcelona Card voor een volwassene of voor een kind. Barcelona City Pass aan in plaats van de Barcelona Card. Leuk om te doen : Aqua Urban Spa (30 Aquarium de Barcelona (20 Barcelona Bosc Urba (20 Gaud Experience (20 IceBarcelona (20 Illa fantasia (20 Jamon experience met proeverij (10 Poble Espanyol (20 PortAventura (20 Pretpark Tibidabo (20 Zoo de Barcelona (20).

De Barcelona Card geeft u interessante kortingen op de toegang tot vele populaire musea en kunstgalerijen, u ontvangt. VVV-kantoor in de stad of in de luchthaven. Ook mag je gratis met de trein die je van en naar het vliegveld brengt. Gratis vervoer is geldig in zone 1, die het hele centrum en alle belangrijke toeristische attractiegebieden in Barcelona dekt. Uitgaan : Barcelona Night Card (30 Cordobes Tablao Flamenco (20 El Patio Andaluz (10 Michael Collins Bar (20 Nervin Tablao Flamenco (20 Opera en Flamenco (20 Palacio del Flamenco (20 Tablao de Carmen (20) Uiteten : Asador del Mar (15 Costa Gallega (15 El Chipirn. Hoeveel dagen is de Barcelona Card geldig? Gratis reisgids en plattegrond, elke kaart wordt geleverd met een gratis reisgids met handige informatie over de attracties waarvoor de kortingskaart geldig is, evenals een plattegrond van Barcelona. De prijs voor kinderen is respectievelijk 21, 27. Kortingen theatervoorstellingen : U ontvangt ook kortingskaartjes voor shows in 'Palau de la Musica' en het 'Theater Liceu de belangrijkste muziekpodia in de stad (zie hieronder voor meer details) rbeterde persoonlijke veiligheid. Met de Barcelona Card krijg je echter geen toegang tot de must-sees Sagrada Famlia en Park Güell, iets wat wél inbegrepen staat in de Barcelona City Pass. De Barcelona Card is online te bestellen bij: Een andere opties is om de Barcelona Card zelf ter plekke bij de Toeristische Informatiedienst te kopen. De kaart is geldig vanaf het moment dat je de voucher inwisselt voor de geselecteerde periode. .

Wil de Sagrada Famlia en Park Güell bezoeken en met de hop-on hop-off bus op pad? De voucher dient ingewisseld te worden bij een. De openingstijden zijn van 09:00 tot 21:00. Prijzen van 45 tot.p.

Schroeven online korting
Lekker botsen kortingsbon


Sitemap