Most popular

Om de gevolgen die verbonden zijn aan dit onderscheid correct in te schatten, dienen we in eerste instantie te bepalen wat onder beide statuten verstaan wordt. Naast het fiscaal statuut speelt in deze context ook..
Read more
Kies voor je verblijf een stacaravan, chalet, wigwam, Hunzetent, trekkershut of white camp cottage op een Roompot-park en slaap zeven nachten helemaal voor niets! De actie geldt niet voor extra kosten, zoals lokale heffingen of..
Read more

Kortingsbonnen zandsculpturen oostende


kortingsbonnen zandsculpturen oostende

mei. Op vertoon van je persoonlijke en geldige Lerarenkaart en je identiteitskaart aan de kassa van het festival geniet u 2 euro korting.p. Van juni tot september wordt het strand van. Ticket Senior ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart 8,00. 11 jaar betalen slechts 9 euro, inclusief toegang tot het festival. Medewerkers van Disneyland Paris en The Walt Disney Company genieten eveneens.p. Product 49504 4 stars, based on 11 reviews Regular price: 24 24 Available from: Shedeals 2018 Roularta Media Group.V. Abonnees van Disneyland Paris genieten 50 korting!

Op het Groot Strand van Oostende. Disneyland Paris viert zn 25ste verjaardag op het Groot Strand van Oostende. De reusachtige sculpturen van 2 tot 6 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Kids onder de 6 jaar reizen gratis met De Lijn.

Je betaalt slechts.p.v. Maar liefst 30 zandkunstenaars uit 12 verschillende landen steken de handen uit de mouwen om nietszeggende zandkorreltjes om te toveren in een magische sprookjeswereld. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk. Ticket Senior ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart 10,00. Frozen Summer Fun, deze zomer viert het Internationaal Zandsculpturenfestival samen met Disneyland Paris een Frozen zomer op het Groot Strand van Oostende en en le front de mer in Le Touquet Paris Plage. Meer info vind je op, wat houdt deze aanbieding in? Op vertoon van je persoonlijke Gezinsbondkaart en je identiteitskaart aan de kassa van het festival geniet u 2 euro korting.p. Geniet tot 10 euro korting op vertoon van je Lerarenkaart! Deze zomer met de nieuwste Disney, Pixar, Marvel en Star Wars figuren in de hoofdrollen, en alle gekende Disney klassiekers. De Kusttram combitickets zijn te koop aan elke tramhalte vanaf 1 juli tot en 31 augustus.


Sitemap