Most popular

Ongeveer 8 miljoen Nederlanders hebben al een ipad of andere tablet in huis. Ook verschillende kranten zoals Telegraaf, Volkskrant, NRC en Algemeen dagblad hebben aanbiedingen lopen waarbij je een gratis ipad of gratis tablet..
Read more
Kleinschalig kamperen kan ook, heerlijk luieren, u maakt prachtige GPS wandelingen door de natuur door bergen, dalen, langs rivieren. Verder vindt u diverse 18 holes golfbanen, kunt u kanon en diverse autoritten maken. Vissers..
Read more

Reizen met korting ns student


reizen met korting ns student

op uw vervoerbewijs. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting.

Reizen met korting ns student
reizen met korting ns student

Hallo, Ik ga in het weekend reizen naar mijn eindbestemming.
Enkele reis 2e klas is normaal 23,70, met 40 is dit 14,20.
Hoe kan ik deze korting.
Daarnaast vertellen we je alle voordelen en extra's als je met.

Simply colours kortingscode, Kortingsbon mijn modewereld,

Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Zo reist u automatisch met 40 korting. Enkele reis 2e klas is normaal 23,70, met 40 is dit 14,20. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Een reis moet je nu eenmaal betalen, dus ik zou er inderdaad een tientje bijzetten. Ga dan naar. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart.

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct.


Sitemap