Most popular

Binnenkort Bestel tickets Movie Park Germany Bottrop, Duitsland In Movie Park Germany speel je een dag lang de hoofdrol in de film, met stoere attracties en wervelende shows. Bestel tickets, ferrari Land, salou, Spanje 20,00..
Read more
De rest van het bestelproces wijst zich vanzelf. Zo spreekt het voor zich dat je er voor kan kiezen om je betaling uit te voeren met behulp van iDeal, maar ook andere betaalopties zijn voor..
Read more

Reizen met korting ns student


reizen met korting ns student

op uw vervoerbewijs. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting.

Reizen met korting ns student
reizen met korting ns student

Hallo, Ik ga in het weekend reizen naar mijn eindbestemming.
Enkele reis 2e klas is normaal 23,70, met 40 is dit 14,20.
Hoe kan ik deze korting.
Daarnaast vertellen we je alle voordelen en extra's als je met.

Simply colours kortingscode, Kortingsbon mijn modewereld,

Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Zo reist u automatisch met 40 korting. Enkele reis 2e klas is normaal 23,70, met 40 is dit 14,20. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Een reis moet je nu eenmaal betalen, dus ik zou er inderdaad een tientje bijzetten. Ga dan naar. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart.

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct.


Sitemap