Most popular

Vier het voordelig bij McDonald's. Pak deze korting, burgers met korting, korting met McDonalds kortingsbonnen. Meer succes 100, kortingscode mijnpin, mobiel pinautomaat kopen: Accepteer eenvoudig pin- en creditcardbetalingen. Pak deze codeksyf, geldig bij aankoop van..
Read more
Kenmerken van Orchideen Hoeve, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Educatief, Speeltuinen, Tuinen. Aan het einde van de route beland je op de..
Read more

Reizen met korting ns student


reizen met korting ns student

op uw vervoerbewijs. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting.

Reizen met korting ns student
reizen met korting ns student

Hallo, Ik ga in het weekend reizen naar mijn eindbestemming.
Enkele reis 2e klas is normaal 23,70, met 40 is dit 14,20.
Hoe kan ik deze korting.
Daarnaast vertellen we je alle voordelen en extra's als je met.

Simply colours kortingscode, Kortingsbon mijn modewereld,

Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Zo reist u automatisch met 40 korting. Enkele reis 2e klas is normaal 23,70, met 40 is dit 14,20. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Een reis moet je nu eenmaal betalen, dus ik zou er inderdaad een tientje bijzetten. Ga dan naar. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart.

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct.


Sitemap