Most popular

Handtassen : BOO!, laurent david en marta ponti. Kies je voor een klassieke hoge laars of liever een leuke enkellaars? The benefits of a rollingsoft shoe combined with the particularly flexible sole: rollingsoft sensitive by..
Read more
Naast kortingscodes, kun je namelijk ook gepersonaliseerde kortingen krijgen! Is er door ons geen kortingscode gevonden, bekijk dan de homepage van Supersaver voor de laatste aanbiedingen. Supersaver heeft namelijk verschillende manieren beschikbaar gesteld waarop..
Read more

Nmbs kortingskaart vergeten


nmbs kortingskaart vergeten

toebeet: De 29ste? T Is wreed hé mevrouw, waar ze u allemaal mee lastig vallen? De algemeen geldende regel van toepassing voor elke reiziger is dat deze in het bezit moet zijn van een geldig vervoersbewijs dat hij ten allen tijde moet kunnen voorleggen aan de controlebediende, om zijn recht op vervoer te kunnen aantonen. En ik moet het strookje van het abonnement ook inhouden, kunt u dat er even uithalen? Je voert eenvoudigweg jouw kredietkaartgegevens in op de server van de betalingsprovider. En wat is dat ander? Ik probeer vriendelijk te zijn, uiteindelijk kan zij er niets aan doen, en ik begin uit te leggen dat het een abonnement was dat net die dag verlopen was, en dat het niet gelukt was om het te regelen de dag zelf, omdat het niet. Deze administratieve toeslag is geen boete maar wordt gerechtvaardigd omdat er op dat ogenblik een administratief dossier zal worden gecreerd waarvan de effectieve kost het vermelde bedrag ruimschoots zal overschrijden. Ik waarschuw de controleur, die mij na al die tijd toch ondertussen wel al zou mogen herkennenik zit altijd op dezelfde trein in dezelfde wagon op dezelfde plaatsals ik de trein opstap.

Ik heb speciaal die avond zelf mijn abonnement een dag vroeger doen beginnen! De volgende donderdag zit ik op de trein Brussel-Gent, net vr Gentbrugge, komt nog zon controleur die ik al een eeuwigheid ken langs, en zegt de man me behoorlijk onvriendelijk, voor een volle trein, dat mijn abonnement dus wel verlopen is hé meneer. De kinderen en ouders waaraan een tijdelijk recht op de korting werd toegestaan (bv: samenwonenden en hun kinderen). De aan én van de partijen toevertrouwde kinderen tellen niet meer mee om het levenslange recht op de korting van de nieuwe partner van de andere partij te bepalen. Veertien euro negentig meneer. Meer nog, u reist altijd goedkoper als u ofwel op voorhand een vervoerbewijs koopt, ofwel uw ticket steeds in de trein betaalt. Wanneer is dat voorgevallen meneer? Het is hun schuld dat mijn papieren niet behandeld zijn op 6 november.

Je hebt een beperkt beroepsinkomen? Of je kunt rekenen op een verhoogde tegemoetkoming in de terugbetaling. Korting grote gezinnen: iedereen reist tegen de helft van de prijs. Heb je minstens 3 kinderen? Dan reist heel je gezin extra voordelig met de trein.

Extra korting kaart colruyt vergeten
Plopsa coevorden kortingskaarten
Decathlon kortingskaart

Wij bieden je ook de mogelijkheid jouw biljet met je kredietkaart te betalen (zie de homepage voor de toegelaten kaarten). Dierentuin kortingskaarten, Paleis het loo kortingskaarten, Burgers zoo kortingskaarten. Ook daarvoor ga je langs in het station waar je de kaart hebt aangevraagd. Dit geldt voor alle reizigers, zowel de occasionele reizigers als de abonnees. Sinds februari 2015 is het Boordtarief van kracht. Dankzij het Boordtarief wil de nmbs de verkoopregels aan boord van de trein vereenvoudigen. Pleegkinderen Kinderen die door een officile instantie (vrederechter, kinderrechter, jeugdrechter, Procureur des Konings of Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn, ) in een gezin geplaatst zijn, geven tijdelijk het recht op de korting voor henzelf, de pleegouders en hun eigen kinderen die recht geven op kinderbijslag. Betaling via tele-bankieren, beschik je over de mogelijkheid om te tele-bankieren - en je vindt het logo terug op de betalingspagina - dan gebeurt je betaling zoals je dat gewoon bent via tele-bankieren. Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de nmbs website. Je kunt je steeds richten tot de Klantendienst wanneer je denkt gegronde redenen te hebben waarom je geen geldig vervoersbewijs kon voorleggen of geen biljet aan Boordtarief kon aankopen. En als de controleur het ziet, dan krijgen die gasten nauwelijks een opmerking terwijl het voor iedereen duidelijk is dat als de controleur niet was langsgekomen, zij gewoon zwart zouden gereden hebben.

Nmbs kortingskaart vergeten
nmbs kortingskaart vergeten


Sitemap