Most popular

Misschien zit jouw vraag hier bij en kom je zo direct achter de oplossing van het probleem! Soms kiezen wij ervoor om een lopende betalingsperiode niet geheel af te wachten omdat u per jaar..
Read more
Hoe werken online kortingscodes? Via onze zoekfunctie op de homepage zoek je naar jouw online webshop. Bespaar met ons ledencollectief, meer dan 265.000 mensen in Nederland zijn lid van e-Kortingscode. Door gebruik te maken..
Read more

Loogman hoofddorp korting


loogman hoofddorp korting

wij voor het optimale wasresultaat voor uw auto en dat tegen scherpe prijzen. Voor het Element Wax pakket, bestaande uit Element Wax, wasprogramma 1 en binnenreinigen, betaal je slechts . We zien je graag bij onze Carwash! Daarnaast geniet je met de Was app ook van hoge kortingen op onze wasprogrammas en diensten en spaar je voor mooie cadeaus. . Zo ontvang je bij Programma 1 al 50 spaarpunten, die je bij een volgend bezoek kunt inwisselen voor 3,- korting op ons beste programma en was je tegen inwisseling van 200 punten je auto helemaal gratis! Element Wax is de ideale bescherming voor je autolak, het hele jaar door! In plaats van de happy hour korting komen we met iets nieuws voor u:.

Met Element Wax geeft je je autolak de maximale bescherming gedurende alle seizoenen. De wax vult kleine en lichte krasjes op waardoor er een glad oppervlak ontstaat met een mooie diepe glans. Loogman introduceert Element Wax! Ger Loogman, wekelijks veel korting en kans op de mooiste cadeaus. Zo geven we iedere week prachtige prijzen weg zoals een Drone of JBL speaker én maak je ook kans op die droomreis voor 2 personen naar de Malediven!

Download hem nu en profiteer van al deze voordelen! Loogman Carwash pakt uit! Loogman Carwash staat bekend om zijn kwaliteit en service op het gebied van auto wassen, binnenreinigen, doe-het-zelf wasboxen, gratis stofzuigen en natuurlijk het resultaat; een schone en glanzende auto! Loogman Was app met hogere kortingen! Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het gladde oppervlak en zorgt de Element Wax voor optimale bescherming tegen uv-straling, hars, vliegjes, vogelpoep en strooizout. Prijswinnaars, veel gestelde vragen, maak kans op een droomreis voor 2 personen. Heb je een vraag, klacht of tip voor ons? Exclusief bij Loogman, een vakkundig met de hand aangebrachte seizoenswax. Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken hebben we de Was app ontwikkeld waarmee je, naast onze kwaliteit en service, ook veel korting ontvangt en spaart voor de mooiste cadeaus! Hoe vaker je je auto bij ons wast hoe meer kans je maakt op én van de prijzen. Bij Loogman Carwash gaan wij voor het optimale wasresultaat voor uw auto en dat tegen scherpe prijzen.


Sitemap