Most popular

Je kunt nu je betaalwijze kiezen en je bestelling afronden. Warme sandwiches Wist je dat je bij Domino's ook warme sandwiches kunt bestellen? Dan kun je nu jouw coupon van Domino's kopiren. Bezoek de winkel..
Read more
Your data is safe here 100 spam free, je hebt je al eens aangemeld, log nu hier. Natuurlijk kan je een account aanmaken, maar dat is niet noodzakelijk om deze korting te krijgen. Hierna wordt..
Read more

Reizen met korting ns business card


reizen met korting ns business card

aan te passen. NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement. Maar ook andere abonnementen zijn mogelijk. Of je nou elke dag in de trein zit, of maar een enkele keer. In Mijn NS Zakelijk vind je meer informatie over het gebruik en de verschillende functionaliteiten. Maar er zijn nog veel meer diensten die je met je NS-Business Card kunt gebruiken. Dus reis ik privé met een particuliere kaart.

reizen met korting ns business card

Uitlaatdiscounter korting, Wildlands emmen korting, Gezondheid aanbiedingen kortingsbon, Huishoudbeurs kortingsbonnen,

Let op, de NS-Business Card is niet bedoeld voor privégebruik, woon-werkverkeer en/of internationale reizen. Moet elke vrijdag een flink stuk, dus dat zou me werkelijk honderden euros schelen en de NS heeft nog steeds de geneugten van een abonnement? Deur-tot-deurdiensten, met de NS-Business Card kun je gebruikmaken van verschillende deur-tot-deurdiensten, zoals taxi, fiets huren of je fiets stallen bij het station. Icon, beste antwoord door Tochjo 4 februari 2017, 18:18, nS kent al, traject Vrij met Gesplitst Betalen, waarbij de kosten voor het vaste actie kortingsbon candyonline traject door de werkgever worden betaald en alle andere kosten per automatische incasso worden afgeschreven van de rekening van de kaarthouder. Lees voor gebruik de, gebruiksvoorwaarden. Daarnaast kun je maandelijks opzeggen of je korting aanpassen. Zo werken we onder meer aan het beschikbaar maken van het Traject Vrij-abonnement en een oplossing speciaal voor gezinnen. Heb je nog geen Dalabonnement, maar wilt je er wel graag én? Is het wat drukker in de trein? Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Je bepaalt per maand of je met extra korting reist. NS Flex is ontwikkeld samen met Translink en de andere vervoerders en met de hulp van honderden testreizigers die afgelopen jaar al met NS Flex hebben gereisd.


Sitemap