Most popular

Anwb Slagharen tickets Als je lid bent van de anwb heb je vele voordelen, waaronder korting op diverse dagjes uit. Als anwb-lid heb je ook recht op korting op Attractiepark Slagharen. Ponyparkcity korting, Ponyparkcity..
Read more
Klimmen op een spannend jungleparcours! U heeft keuze uit huisbereide schotels, snacks of een lekker stuk taart. In alle ruimtes daarna zijn bijna alle kostuums uit de films te bewonderen, maar ook decors, attributen en..
Read more

Wnf ranger korting burgers zoo


wnf ranger korting burgers zoo

leuker met korting. Breng een bezoekje aan het aquarium, struin door de jungle en bekijk de mooiste dieren in de woestijn. Wanneer je eenmaal kaartjes voor Burgers Zoo met korting gescoord hebt, rest er nog maar én ding: het vervoer! Door een hoge temperatuur en luchtvochtigheid waan je je hier in het tropisch regenwoud. Deze bus heeft een eigen halte bij de dierentuin. Kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen online 18,50.

Leren tijdens uw belevenis.
Bestel kaarten met korting.
Koop nu uw kaarten voor Burgers ' Zoo online met korting!
Met online tickets hoeft u niet in de rij te staan om naar binnen te mogen.

Drankgigant.nl kortingscode
Drievliet kaartje met korting

Dat is echter niet het enige dat te beleven valt in Burgers Zoo! U ontvangt binnen nu en een half uur op het aangegeven e-mailadres (emailadres)uw persoonlijke e-ticket voor een reis om de wereld in én dag! Tegenover de grote waterval leven de capybara's en aardvarkens zullen u ook niet ontgaan. Hier leer je alles over het winnen van mineralen en edelstenen. Hier kunnen (groot)ouders rustig genieten in het onlangs gerenoveerde en gemoderniseerde Park Restaurant van een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch. Dan kun je bieden op twee toegangskaartjes via. Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. Burgers Avonturenland is een enorme speeltuin met hangbruggen, touwladders, glijbanen en tunnelbuizen. Help Zulus Zoo win a million dollar grant by making sure the zoo is in tip top shape and impress the judges. Lekker een dagje er op uit? De e-tickets, we hebben een e-mail gestuurd naar emailadres, daar kunt u uw e-tickets downloaden. Wij bieden op onze website en sociale kanalen allerlei mogelijkheden om meer te leren en lezen over de dieren die in Burgers' Zoo leven.

Sushi met korting tilburg
Playstation plus kortingscode december 2017


Sitemap