Most popular

Dit is de grootste naam in Nederland op het gebied van sauna s, hier heb je dan ook vele soorten faciliteiten. Deze sauna is van de drie sauna s in de stad de kleinste..
Read more
Vakantie regio: Zuid, prijzen, volwassenen : Euro 7,15, kinderen 0 t/m 3 : Euro 4,05. Zaterdag van.00 -.00 uur. Nu geopend, sluit in 4 dagen 3 h 0 min. Het Golfbad is het gehele..
Read more

Ns 40 korting


ns 40 korting

automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie Dal Voordeel Abonnementen NS kortingscode: 40 korting in november 2018

Check tijdens de daluren in kortingscode by daisies en aan het einde van de reis uit. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Kom meer te weten over de verschillende NS Kortingskaarten, het Dal Voordeel abonnement, de kosten en voordelen, wat precies de daluren zijn bij NS en hoe je het Dal Voordeel abonnement kunt gebruiken wanneer je een OV-Chipkaart hebt. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? Dat kan met de NS Kortingskaart, ook wel Dal Voordeel abonnement genoemd. Heeft u geen iDeal? . Je hebt bovendien altijd inzicht in je reiskosten via Mijn. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.

Kortingscode wehkamp app, Ikea family korting laminaat, Obelink korting 2018,


Sitemap