Most popular

De lage luchtvochtigheid en de hoge temperatuur in deze sauna zorgen voor een weldadige warmte. Werk, gezin, sport, sociaal leven: soms ben je echt even toe aan een dagje helemaal niets. Baden, het Valo-bad is..
Read more
Tegenwoordig is er dan ook een ruime keuze in beddengoed en er is voor iedere smaak wel een design te vinden. Uw nieuwe beddengoed wordt snel bij u thuis afgeleverd en wanneer u een bestelling..
Read more

Pizza korting groningen


pizza korting groningen

bezorgtijden: Periode - maandag t/m zondag. Uit veiligheidsoverwegingen heeft onze bezorger maximaal 15,- wisselgeld bij zich. Sinds 15 september 2014 hebben we onze Pizzeria uitgebreid tot een restaurant. Kortingscode per regio, ben je op zoek naar een kortingscode voor een winkel dichtbij? Bij afhalen kan een afhaalkorting gelden.

Sinds zijn al onze gerechten en prijzen aangepast! Daarnaast dragen wij zorg voor een goede service aan huis; met drie auto's en meerdere brommers zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk, en warm, bij u thuis bezorgd wordt. De kortingscodes van Domino's zijn geldig op het bestellen via of bij een bestelling in de winkel. Nu kunt u ook gezellig binnen genieten van een lekkere maaltijd. Bekijk winkels in regio: De kortingscodes van Domino's zijn geldig op het bestellen via. Pizzeria La Trattoria Actie : op de bestellingen boven 20 via onze website krijgt u 10 korting! Dit gaat heel gemakkelijk door de 5-cijferige code te activeren in je bestelling.

pizza korting groningen

Fleetowner korting, Babypark korting 2018,

Op onze menukaart vindt u pizza's, pasta's maar ook antipasti, lasagna en meer. Deze kunt u contant aan de deur of via ideal betalen. Piccola Roma Actie: per hoofdgerecht een drankje voor 1 euro! Piccola Roma doet haar uiterste best om iedere dag de lekkerste pizza's, pasta's, lasagne, salades en meer te bereiden. Wil je een kortingscode gebruiken tijdens je bestelling? La Trattoria is gevestigd aan de Paterswoldseweg te Groningen. Bekijk hieronder onze menukaart en actiedagen. Deze kunt u contant afrekenen of via iDeal betalen. Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen. Kom dan gezellig langs! Op zondag kan dit echter soms wat langer duren vanwege de drukte. Wij hebben altijd de juiste aanbieding en korting voor een online bestelling van je favoriete pizza.


Sitemap