Most popular

De korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW, na aftrek van korting verkregen door een aanbieding of actiekorting op m zelf). Ook kun je hier optioneel aangeven of je pakketje ingepakt moet worden, voor..
Read more
Zie ook de kant van de klant. Aangeven, dat je daar je auto Niet mag parkeren en met Groen, dat je daar ten alle tijden je auto neer mag zetten en Oranje, dat je dat..
Read more

Korting thermae 2000


korting thermae 2000

goed te combineren met een bezoek aan de rest van het sfeervolle Valkenburg! Geniet van een prachtig uitzicht op het heuvelachtige Limburgse landschap en voel u herboren na een bezoek aan Thermae 2000. Laat u heerlijk masseren of ontspan in de relaxbioscoop. U dient van tevoren te reserveren. Profiteer van wellnessvoordeel en dobber binnenkort in onze baden met thermaal water, ontspan in de sauna en geniet van een relaxmomentje in de rustruimte. Kan ik de bon opnieuw inleveren? Hieronder vindt u twee voorbeelden. Home sauna aanbiedingen / Thermae 2000, entree aanbiedingen, dagentree voor 27,95 (14 korting). Mindfulness, niet alleen je lichaam, ook je geest wordt goed verzorgd in de Valkenburgse spa.

In deze heerlijke oase van rust en ontspanning zijn er tevens afwisselende programma's met gratis activiteiten waar elke bezoeker deel aan kan nemen. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermae 2000 beoordeling achter te laten. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron. Vergeet je niet goed in te smeren! Geldig t/m november 2018, scoor tot 40 korting op lokale deals met deze Groupon kortingscode. En het mooiste van alles? Ik heb nog geen cadeaubon ยป. Beoordeling: Adres Thermae 2000, thermae 2000. Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bezoek Thermae 2000 iedere dinsdag of lego world utrecht 2017 korting kaartjes het eerste weekend van de maand voor badkledingdag. Met deze ontspannende acties komt u volledig tot rust. Probeer dan je ogen maar eens open te houden. Reviews, op basis van 3 reviews.


Sitemap