Most popular

Let op : tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de anwb-winkel. Wist je dat DierenPark Amersfoort de enige dierentuin is waar vier generaties olifanten samenwonen? DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor..
Read more
En dan bent u eindelijk in de prachtige stad Parijs. Kies het netwerk van Wi-Fi Orange. Wanneer je de Fastpass gebruikt hebt kan je een Fastpass gaan halen voor een volgende attractie. Dit geldt met..
Read more

Korting thermae 2000


korting thermae 2000

goed te combineren met een bezoek aan de rest van het sfeervolle Valkenburg! Geniet van een prachtig uitzicht op het heuvelachtige Limburgse landschap en voel u herboren na een bezoek aan Thermae 2000. Laat u heerlijk masseren of ontspan in de relaxbioscoop. U dient van tevoren te reserveren. Profiteer van wellnessvoordeel en dobber binnenkort in onze baden met thermaal water, ontspan in de sauna en geniet van een relaxmomentje in de rustruimte. Kan ik de bon opnieuw inleveren? Hieronder vindt u twee voorbeelden. Home sauna aanbiedingen / Thermae 2000, entree aanbiedingen, dagentree voor 27,95 (14 korting). Mindfulness, niet alleen je lichaam, ook je geest wordt goed verzorgd in de Valkenburgse spa.

In deze heerlijke oase van rust en ontspanning zijn er tevens afwisselende programma's met gratis activiteiten waar elke bezoeker deel aan kan nemen. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermae 2000 beoordeling achter te laten. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron. Vergeet je niet goed in te smeren! Geldig t/m november 2018, scoor tot 40 korting op lokale deals met deze Groupon kortingscode. En het mooiste van alles? Ik heb nog geen cadeaubon ». Beoordeling: Adres Thermae 2000, thermae 2000. Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bezoek Thermae 2000 iedere dinsdag of lego world utrecht 2017 korting kaartjes het eerste weekend van de maand voor badkledingdag. Met deze ontspannende acties komt u volledig tot rust. Probeer dan je ogen maar eens open te houden. Reviews, op basis van 3 reviews.


Sitemap