Most popular

Vooropleidingseis Instromen zonder voorkennis. Het kan ook harder aanvoelen als andere delen van het lichaam. Het versterkt het immuunsysteem van het paard. 16 Themadag Thymus - VOL! En wie van een grappig effect houdt..
Read more
August 17, this place is absolutely great for family with kids.16,50 entree fee is absolutely worth it! A must for families with young t I felt pretty young again. Ard├Ęche camping terrasvormige permanente make up..
Read more

65 jaar korting ov


65 jaar korting ov

Haag Centraal; In de BOB-bus (nachtbus Op de Fast Ferry. De voorstellingen zijn over het algemeen overdag. Niets leuker dan een dagje met de kleinkinderen op stap, maar dat kan tegelijkertijd ook flink in de kosten lopen. Kom langs bij een RET Servicepunt. Inwoners uit Capelle aan den IJssel. De Efteling kent een vergelijkbare korting, die al geldt voor 60-plussers. Altijd, korting, het "Altijd, korting " product voor op je persoonlijke. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. Arriva - Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Het Vrij Reizen abonnement is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur. Check eerst de geldigheidsdatum van nbsp;je kaart.

OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. 9292 reist met je mee Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Dan reis je altijd met een korting van. Woont u in Capelle aan den IJssel, klik dan verder voor alle informatie.

Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. Daarin staat ook de prijs wanneer u een abonnement heeft gekocht dat recht geeft op 20 of 40 procent korting. Inwoners uit Hoek van Holland, woont u in Hoek van Holland. Dit zijn speciale filmvoorstellingen voor 50-plussers. Standaard korting bij bus, tram en metro, ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke.

Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist.
Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven.
Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd.
Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke.
OV -chipkaart op saldo reist.


Sitemap