Most popular

Daarnaast ontvang je ook nog een code om je eigen fotos gratis op een stickervel.w.v. Vraag gratis het blad aan en lees in deze unieke uitgave alles over gezonde longetjes. Alleen werkend wanneer je met..
Read more
De natuurmuseumwinkel heeft het allemaal. Vijf weetjes over Natuurmuseum Frslan. Ga bijvoorbeeld eens in de mond van een blauwe vinvis staan. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en..
Read more

Korting contant op factuur


korting contant op factuur

: Indien kortingen een financieel karakter hebben, moeten ze als financile resultaten worden behandeld. Maatstaf van heffing voor de btw.500 EUR - 50 EUR.450 EUR. Hebben de ontvangen kortingen daarentegen een zuiver commercieel karakter, dan zijn ze aan te rekenen op de aankopen. De BTW wordt als volgt berekend: 100 euro - 2 is 98 euro (98 euro wordt de nieuwe maatstaf van heffing). De, bTW-wetgeving zegt het volgende: De sommen welke als disconto van de prijs mogen worden afgetrokken behoren niet tot de maatstaf van heffing (art. Werkt met een korting voor contante betaling, dan wordt de BTW op een andere manier berekend. Is korting contact verplicht? Heeft u nog geen abonnement?

Kortingscoupon drouwenerzand
Postcode loterij korting ouwehands
Sauna de wadden korting
Korting ebay

De percentages voor betalingskortingen variren voortdurend in functie van de geldende intrestvoeten bij de banken. Heeft u zelf geen kaskrediet lopen, dan staan de ontvangen gelden bij snelle betaling door uw klanten iets langer op uw eigen rekening en daar krijgt u dan weer positieve intrest. Home Publicaties Boekhouding De 100 meest gevraagde journaalposten 756 Ontvangen korting voor contante betaling 756 Ontvangen korting voor contante betaling. Met een korting contant spoort u klanten actief aan om sneller te betalen en vermindert u het risico op vergetelheid en de bijhorende administratie aanzienlijk. Dit kan namelijk een teken aan de wand zijn voor wanbetaling! Betaal niet te veel BTW: op de 2 korting contant dien je geen BTW te rekenen. . U steekt immers heel wat tijd in het opvolgen van betalingen en wanbetalers. De som van de twee is 120,58.

Journaalposten, journaalpost voor het boeken van de inkomende factuur :. Met andere woorden: Omdat u een korting contant op deze factuur toekent, moet de klant maar BTW betalen op 98 euro (of de klant binnen de 10 dagen betaalt of niet). Factuur zonder korting contant,. Uw klanten wachten tot de uiterste vervaldatum om uw facturen te betalen, maar uw leveranciers verwachten snellere betalingen van u?

Bungeejumpen scheveningen korting
Pretpark korting kruidvat
Anwb korting bungalowpark
Korting sauna veluwse bron


Sitemap