Most popular

24Kortingscode Team, ons team staat dagelijks voor jou klaar om kortingscodes te publiceren, jou vragen te beantwoorden en belangrijker nog: scherpe acties vinden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar kortingscodes, acties en aanbiedingen. We..
Read more
Tell your friends about it and don't forget to rate the application! Watch this quick video to find out how! Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen..
Read more

Meereizen met korting trein


meereizen met korting trein

ze die hele mee reiskorting maar niet moeten uitvinden. Kleine moeite groot plezier. Het komt niet eens in me korting menzis pma op om zo te reizen. Daardoor kan je bepaalde type mensen (die geen nee durven te zeggen) wel een druk laten voelen. Het is gewoon handig gebruik maken van een mogelijkheid die. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi.

Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar Parijs en Lille. Jongerenvoordeel naar Duitsland Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Het levert daarnaast ook leuke nieuwe contacten op! Dan kun je Samenreiskorting op vichy kortingsbon e-ticket kopen. Aan de ene kant denk ik tja ik heb er verder geen last van, hoef er niks voor in te leveren of wat dan ook. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Denk aan kortingsacties van B-europe, sncf, Thalys, Eurostar, DB en TGV.


Sitemap