Most popular

Vergeet niet je camera mee te nemen want de omgeving en de flora in dit grote park bieden een bijzondere ervaring op zich. Het Domein van de, grotten van, han, gezin met kinderen (7 -14)Jongeren..
Read more
Over: Elektrische ramen voor en achter, elektrische verstelbare buitenspiegels. Dankzij de T-Pass functie voldoet de laptoptas aan de TSA Checkpoint-vereisten: correct ingepakt kan uw laptop n de tas probleemloos worden gescand. Elektronische Stabiliteits Controle (ESC)..
Read more

Ah korting restaurants


ah korting restaurants

Wie via de AH-website zoekt naar een restaurant waar met korting gegeten kan worden, wordt doorgestuurd naar het algemene gedeelte van Iens. Bezoekers die de site verlaten krijgen een pop-up die meldt: Let op dat je reserveert bij een restaurant waar AH Restaurantactie of Menu in blauwe tekst staat weergegeven.

Aviodrome korting postcodeloterij, Praxis 50 korting op laminaat,

Consumenten zien expliciet de zin: Reserveer zonder A Menu of korting. Ook derden kunnen jouw internetgedrag volgen. Ook aantallen reserveringen vergelijken met voorgaande jaren wil Iens nu nog niet doen. Zou zelf niet snel meer terug gaan. Johan Herder en Monique den Hartog van Grand Café De Hilderberg en Leafs in Appelscha hebben het ook helemaal gehad met de actie. In een vergelijkbaar restaurant zou overigens dit menu circa 20-25 Euro hebben gekost. Indien bij het deelnemende restaurant geen beschikbaarheid meer is voor de AH Restaurantactie, dan verschijnt er een opvallender notificatie dan voorheen. Betalen met bon, met zijn tweetjes een driegangenmenu eten voor dertig euro; door de kortingsactie van de AH kan het. In week 35 (27 augustus) wordt een extra stap in de reserveringsmodule doorgevoerd. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Wat heeft Iens aangepast? De woordvoerder: De campagne is uiteraard nog niet afgelopen, we verwachten dat er nog veel mensen reserveringen gaan plaatsen.


Sitemap