Most popular

Master Reboot (PS3 the Bridge (PS3, PS4, PS Vita). Koop bij Playstation, Fortnite Battle Royale - Het Summit Striker Pack voor 4,99 « Vorige, volgende ». Kortingen tot 60 op diverse games. Nlxboxgames Verlopen op..
Read more
Geldig t/m november 2018, mediaMarkt korting: ontvang tot 100 korting. Juli 2018 Deze MediaMarkt kortingscode geeft je 25 korting op je bestelling Pak deze code46fv Alleen geldig bij een minimale besteding van 1000. Houd deze..
Read more

Bungeejumpen scheveningen prijs


bungeejumpen scheveningen prijs

high in Scheveningen. Vanaf deze jumpsite vanaf de Pier maak je een val van 60 meter, kom je oog in oog te staan met de golven van de Noordzee, overzie je het strand en de hele boulevard. Een ongeloofelijk moment dat je samen beleeft. De adrenalinekick die een sprong geeft en het gevoel van vrijheid en gewichteloosheid is onbeschrijfelijk. Er zijn dan ook veel strandgasten die een keer gaan bungeejumpen.

Er is een grote uitkijktoren op de bekende pier van Scheveningen en bovenop die toren is een hijskraan platform gebouwd speciaal om te bungeejumpen! Minimaal gewicht: 45 kilo (weeg je minder dan kun je wel een duojump doen). Dit komt voornamelijk omdat een sprong vanaf de pier zoveel indrukwekkender is dan een sprong boven het vasteland. Openingstijden 2016 1 oktober - 31 maart: zaterdag zondag van 11:00 tot 18:00. Dé plek om in Nederland te bungeejumpen is Scheveningen. Een spectaculair cadeau voor iemand? Or do you just want to have the most beautiful experience of your life?

Bungeejumpen, scheveningen - Info over prijzenbungeejumpen scheveningen prijs

Rekenen oude prijs berekenen
Prijsvrij.nl kortingscode


Sitemap