Most popular

Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Verlopen kortingen voor Ballorig Houten, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Kenmerken van Ballorig Houten, gezin..
Read more
Je kunt eenvoudig en snel vanuit thuis herenmode bij Schulte bestellen. Op deze manier vind je wereldwijd de beste koopjes! In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Schulte Herenmode onder elkaar...
Read more

Korting sauna heuvelrug


korting sauna heuvelrug

voor jong en oud. In de Beauty Salon reserveer je apart een behandeling zoals een lichaamspakking, een ontgifting, een manicure voetverzorging, een gezichtsbehandeling of een massage behoren tot de mogelijkheden. Een heerlijk ontspannend moment! Buitenzwembad, rustruimte, restaurant, zonnebank, adres: Er zijn nog geen beoordelingen voor.

Beauty Wellness Sauna de Heuvelrug in Veenendaal (provincie Utrecht) biedt meer dan alleen een dagje sauna. Deze ontspanning ervaar je in de uitgebreide sauna- en thermenfaciliteiten en de mogelijkheden op het gebied van beauty- en ontspanningsbehandelingen. Van de buitenkant denk je een hooiberg aan te treffen, maar binnen stap je in een authentieke sauna. Daarin zijn dit soort dingen voor eenzelfde prijs samengesteld. Ook klets je natuurlijk even bij met het gezelschap waarmee je naar de Heuvelrug bent gekomen. De medewerkers voorzien je van deskundig advies, zodat je weet wat alles precies inhoudt. De hooibergsauna, uniek in zijn soort is de hooibergsauna van Sauna Heuvelrug. Vier bijzonderheden van Sauna de Heuvelrug.

De boss sushi kortingsbonnen, Rabat korting berekenen, Plopsa indoor coevorden kaartjes met korting, Dr martens korting,

Ruim 40 jaar 'Garantie op gezellige ontspanning' aan de bosrand van natuurgebied de 'Utrechtse Heuvelrug met een heerlijk huiselijke sfeer van ultieme gezelligheid in een natuurlijke omgeving. Verder is eer een hot whirlpool, een dompelbad, een overdekt terras en een hooibergsauna. Naast de faciliteiten zijn er ook ontspannende activiteiten zoals een opgieting of een Hamam behandeling. Dit draagt positief bij aan de relaxte omgeving. Naast de modder geniet je van warme stoombad. Behandelingen, hotstone massage, beautyafdeling, relaxmassage, sportmassage, lichaamsmassage. Zo profiteer je optimaal van jouw bezoek aan deze relaxte plek. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u kortingscode plustoys vragen hebt. Er is dus veel mogelijk in Veenendaal.

Sauna De heuvelrug Korting en Aanbiedingen 2018 - acties
Sauna de Heuvelrug Korting & Sauna aanbiedingen 2018
Aanbieding Sauna de Heuvelrug - Kortingsbonsauna
Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug Veenendaal - Sauna

Maak mijn kind blij kortingscode
Azerty.nl kortingscode


Sitemap