Most popular

Namens het 24Kortingscode Team hopen wij dat jij in de toekomst vele tientallen euros mag besparen op jouw online aankopen. Er was ooit een tijd waarin een kortingscode altijd een papieren bonnetje was. Wij..
Read more
Wis selectie, eén moment geduld alstublieft. Rotterdam (0 beoordelingen) Maak een tocht over de weg en door het water met de amfibiebus. Attracties, musea en restaurants! Bovendien maak je niet alleen gratis gebruik van het..
Read more

Vue korting cjp


vue korting cjp

Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. Zeer veel abonnementen hebben bij Studentmobiel een korting op de maandelijkse kosten. U kunt met deze waardekaart 3 uur parkeren, langer is mogelijk tegen bijbetaling in de parkeergarage. De Vue CJP-korting en/of de Vue Studentenkorting kunnen per Vue bioscoop verschillen. In dat geval krijg je tot 2 korting op jouw ticket. Bekijk alle kortingen, bij Studentmobiel ontvang je korting op je maandelijkse Sim Only abonnement. Officile website: Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs. Kinepolis, een iets minder grote keten is die van Kinepolis.

Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Bij CJP moet je altijd je (geldige) CJP pas meenemen. Bekijk actie, andere bekeken ook. De korting is alleen geldig van maandag tot en met donderdag op het standaardtarief. Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit op een groot scherm kan kijken. Pathé, een van de grootste bioscoopketens van het land. Halte Bibliotheek ligt achter de bioscoop. Ook met de CJP-pas pak je korting bij de bioscoop, oplopend tot.

Tot 2,- korting op films bij Vue Cinemas CJPvue korting cjp

De korting is niet geldig op feestdagen, in de kerstvakantie en bij speciale evenementen. In vergelijking met 10 losse tickets bespaar je dan in totaal. Dan krijg je bij Pathé 2 korting op je ticket bedrag. . Korting op films in de bioscoop. Deze waardekaart is te koop aan onze kassa of het buffet voor aanvang van de voorstelling of tijdens de pauze.

De veluwse bron kortingsbon, Collishop korting speelgoed, Douglas kortingscode 25, Hoe kan ik meereizen met 40 korting,


Sitemap