Most popular

Geldig t/m november 2018, met deze kortingscode ontvang je 15 korting bij about YOU. Plaats je bestelling en activeer de kortingscode bol Je kunt bij bol een artikel in je virtuele winkelwagentje leggen door op..
Read more
Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Als je niet bekend bent met het vinden en toepassen van kortingsboncodes online van Wildflower by..
Read more

Korting met museumkaart


korting met museumkaart

langer te verblijven. Wel kun je de kaart natuurlijk van iemand cadeau krijgen. Let op: niet alle musea in Nederland zijn aangesloten bij de Museumkaart. Top 3 van Europa, nederlanders bezoeken relatief korting ecomare veel musea, theaters, concerten en films. De Museumvereniging, de brancheorganisatie van musea, verwacht dat het aantal Museumkaarthouders in 2015 stijgt tot 1,2 miljoen mensen. Ga je je kaart verlengen, dan kun je hier slim gebruik van maken door te betalen met automatische incasso en zo van de korting te profiteren. Er gaat niets boven een echt bezoek, maar steeds meer musea zijn ook online te bekijken, zoals het.

Veel gemeenten hebben een kortingpas voor inwoners. Kies je ervoor de Jongerenkaart of Kidskaart op deze manier te betalen, dan betaal je 27,50 euro in plaats van 32,45 euro. Ook een CJP-pas is met Rentepunten goedkoper. Geldpot, het bedrag dat kaarthouders voor de, museumkaart betalen gaat in een grote geldpot. Vooral hoger opgeleiden zijn actief. Heb je een Museumkaart, dan kun je een jaar lang onbeperkt naar 400 verschillende musea in Nederland. De We Are korting veenmuseum Public-pas biedt in de hoofdstad maandelijks toegang tot 30 geselecteerde voorstellingen, concerten of exposities. De Museumkaart voor volwassenen kost 59,90 euro per jaar. Dit is niet bij alle musea het geval.

Nu 25 korting, Ouwehands dierenpark korting anwb,


Sitemap