Most popular

Evenement "Stoompluimen in de Pluimweide". Thermocompressors cut steam consumption of paper machines and can be used in a variety of different ways. Dienstregeling, rijdagen: De trein rijdt op de dagen die ingekleurd zijn op onderstaande..
Read more
Vast bedrag korting op je bestelling (bijv. . The internet is filled with long forgotten and abandoned websites. Zo ben je misschien al pagina's tegengekomen waar verschillende members only codes opstaan. She spoke in a..
Read more

Korting euromast diner


korting euromast diner

ontvang ook Euromast korting! Ben je opzoek naar een diner locatie voor 12 personen of meer? Hier kun je terecht voor de beste koffie van Rotterdam met natuurlijk een lekker stuk gebak.

korting euromast diner

Vodafone ziggo korting
Missguided eu kortingscode
Menzis kortingsbon bril
Travelbags kortingscode november 2018

Print jouw ticket uit en skip the line! De 185 meter hoge toren is het hoogste gebouw in Nederland dat open is voor publiek. Voor 36,50 per persoon serveren wij al een 3-gangen verrassingsdiner van onze Chef. Het is zelfs mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij de Euromast. Bij helder weer is het zicht soms wel meer dan 30km! Een stukje lager, op de originele hoogte van 112 meter is een uitkijkplatform. Dat is goedkoper dan een entreeticket direct bij de Euromast bestellen! De Euroscoop is de ronddraaiende glazen lift die een prachtig uitzicht geeft op heel Rotterdam. De brasserie heeft natuurlijk een prachtig uitzicht over de stad en biedt ook verschillende culinaire hoogstandjes.korting euromast diner

Voor 36,50 per persoon serveren wij al een 3-gangen verrassingsdiner van onze Chef.
Geniet van een 3-gangen diner met koffie/thee inclusief entree tot de hoogste toren van Nederland.

Stickers hema korting, Liberty park overloon kortingsbon,


Sitemap