Most popular

Mail onze redactie via. HIer zit dus iets vreemds. Maar ook nu kan het dus inderdaad nog voorkomen dat de abonnementhouder vol tarief betaalt en de Samenreiziger met korting reist. Voor 60 plussers biedt Dal..
Read more
Hoe kan ik een geboekte reis wijzigen? Het fijne aan een zonvakantie bij D- reizen is dat alles voor je geregeld. Daarom is D- reizen een betrouwbare reisorganisatie die altijd voor jou klaar staat. Ja..
Read more

Monkey town amersfoort korting breda


monkey town amersfoort korting breda

BredaPas 50 korting op het cursusgeld tot een maximum van 75 per jaar. Daarnaast zijn er ook attracties en ook is er gedacht aan de allerkleintjes. Bristol Breda Met de Bredapas 10 korting op het gehele assortiment schoenen, kleding en sportartikelen met uitzondering van afgeprijsde artikelen. Stichting Madras 1 keer per week deelname aan een kookproject in een groep van 12-14 personen. Petje af weekendschool Stichting Mondiaal Centrum Breda Om computer-angst te overwinnen organiseert het MCB computercursussen voor Nederlandstaligen en anderstaligen.

De kinderen zullen zich uren vermaken met klimmen, van glijbanen glijden en klauteren. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Kom je ook spelen? Kinderspeelpaleis Joepie  3 korting op losse entreeprijs van   7,50 voor max 2 kinderen per pas (niet geldig voor kinderfeestjes). Zij kunnen lekker rustig spelen in Dreumesland.

Collishop korting speelgoed, Hoe kan ik meereizen met 40 korting,

Voetbalvereniging Baronie, korting op toegangskaartjes. Schoolsoepie op school: 50 korting op een schoolabonnement bij de deelnemende scholen in de gemeente Breda. Dit bedrag is inclusief de BredaPaskorting. Wanneer dit niet voldoende is dan vult jeka dit aan tot de helft van de contributie. Dierenarts BredaPashouders krijgen bij een aantal dierenartsen (vraag vooraf bij uw dierenarts of deze korting geeft) voor maximaal 2 dieren (de dieren dienen gechipt te zijn ter identificatie) een korting van 20 op behandelingen (bijvoorbeeld vaccinatie, consult, gebitsbehandeling) en 10 op aankopen (medicijnen, voer, vlooien- en wormmiddelen). Workshops Creatieve workshops en lessen in textieltechnieken. Je vindt er meer dan 350 speeltoestellen waar je koters zich helemaal op uit kunnen leven. De bijdrage van de gemeente bedraagt 2 per keer (maximaal 75 per jaar). Kom dan snel naar Monkey Town Breda! Nederland kent talrijke grote binnen- en buitenspeeltuinen pma kortingscode fletcher waar je kinderen de tijd van hun leven zullen hebben. Wij bieden je een fantastisch dagje uit. In overleg met u maken ze eerst een planning en een kostenbegroting.

11 11 korting
Most wanted store kortingscode
Dat repareer ik zelf wel kortingscode
Korting op korting berekenen


Sitemap