Most popular

This sale is hard to come by and will end soon. Discover great deals on various facial treatments near you last minute Need a last minute hair appointment? I'm an absolute noob. Blayvurp65 18Off, check..
Read more
Bekijk de deals.41/5(22) FloatCenter Haaglanden Ontspan nu bij Floatcenter Haaglanden. Geniet van een persoonlijke en professionele. De warme inrichting en de liefdevolle aandacht van ons personeel zorgen ervoor dat u zich. Home, schiedam.48/5(23 stemmen).a. Avondspecial..
Read more

Cultuurkaart korting apple


cultuurkaart korting apple

Michaels Boerderie, inloggen mislukt, inloggen op de website lukt, maar niet met de app; steeds melding om gegevens te controleren. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Expo : bijvoorbeeld korting bij Beeld en Geluid, Kunsthal Rotterdam, Kröller-Müller Museum, Hermitage Amsterdam, Groninger Museum, Fotomuseum Den deen kortingsactie Haag, Frans Halsmuseum, Bonnefantenmuseum Maastricht.

Cultuurkaart korting apple
cultuurkaart korting apple

Middels de app kun je een lijst bekijken met alle kortingen in de buurt, de locatie die het dichtsbijzijnd is, staat bovenaan.
Je kunt op een kaart heel snel alle kortingen bekijken.
Voordelen, korting met CJP Pas Korting op film, theater, musea, concerten, reizen.
Maar ook op heel veel festivals zoals Zwarte Cross, Solar, North Sea Jazz.
Zoek waar je CJP-pas geldig is op in de lijst.

Missguided eu kortingscode
Kalkar pretpark korting
Korting apple store

Schaamteloos meezingen met de hits van Abba. Kunnen we gewoon terug naar de gewone passen? Log in op Mijn CJP en kies voor Pas kwijt/beschadigd. Leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs kunnen gebruik maken van de digitale pas (naast de fysieke pas reguliere pashouders nog niet. Tot 1996 kreeg CJP subsidie, daarna werd dit stopgezet. Geld op de pas, je krijgt korting met de pas door deze te tonen, maar er kan door school ook een bedrag worden opgezet van maximaal 5 euro. Vraag bij de kassa of je met de CJP Cultuurkaart kunt betalen. De kaart was in het begin alleen voor de jeugd in Amsterdam, in 1967 kreeg CJP dekking voor heel Nederland.


Sitemap