Most popular

Hoe dan ook, heb je een bestelling geplaatst bij deze webwinkel waar je onverhoopt niet helemaal tevreden over bent? Tot slot is het eveneens een mogelijkheid om je order te voldoen met Paypal. Pak..
Read more
We werden aan een tafeltje in een grote rij reeks gezet. Gemiddelde cijfer 9,5 /10 Eten 10 Service 9 Decor 9 Erg mooi restaurant met een moderne uitstraling. Dit doen wij om de functionaliteiten op..
Read more

Sumo sushi den haag openingstijden


sumo sushi den haag openingstijden

uur blijven om te eten (1,5 uur om te bestellen) maar dat staat er als je reserveert helaas niet bij. Als je t eten zo zout maakt dat je eigenlijk een waterkraan op je tafel zou moeten hebben mogen ze wel wat vaker aan tafel komen. Heel erg jammer van onze avond. Prinsestraat 13 2513 CA, den, haag, nederland. Ze zeiden dat de tijd geen probleem was en dat ze een sterretje bij onze naam zouden zetten zodat we rustig konden eten en omdat er een jarige bij zat. Gemiddelde cijfer 4,8 /10 Eten 3 Service 6 Decor 7 Laatste keer dat ik hier ga eten. Wij zijn geen culinaire experts maar het eten smaakte goed. 7,3 / 7 32, eten 7,5, service 6,9, decor 7,2. Vijf stukjes sushi die nog gingen is dan wel erg duur voor 27,50.

Sumo sushi den haag openingstijden
sumo sushi den haag openingstijden

De nigiri's zien en proeven niet vers. Gemiddelde cijfer 5,5 /10 Eten 5 Service 5 Decor 7 Ik ben hier met een aantal vriendinnen wezen dineren. Ontvangst was hartelijk en kregen een ruime tafel toegewezen. Sushi is droog en t gefrituurde eten vettig en niet lekker. Gemiddelde cijfer 2,5 kortingscode zalando lounge januari 2018 /10 Eten 2 Service 2 Decor 4 Een nigiri viel uitelkaar kwart van de rijst viel op mn bord en ze zeiden dat ik dat ook moest opeten anders krijg je een boete op een hele botte manier en boos.

Fitland roosendaal openingstijden,


Sitemap