Most popular

Kortingscodes zijn simpel gezegd codes die u korting verschaffen. Hoe handig is dat? U kan daarnaast ook nog eens gebruik maken van zoveel kortingscodes, allerlei offers via de site van Emirates zelf en zich inschrijven..
Read more
Hieronder vertellen we je meer over korting bij. Heb je een deal gemist? Om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de kortingscodes van Watch2Day exclusief geselecteerd. Watch2Day heeft een outlet waar..
Read more

Korting ns 65 plus


korting ns 65 plus

eigen OV-chipkaart nodig met voldoende saldo of een geschikt reisproduct. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. De kaart kost 50,00 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Of met de bridgeclub naar het strand? Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder.korting ns 65 plus

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Mysql connect error localhost: (2002) Connection refused (400) #0. Het "Altijd Korting " product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.

OV-chipkaart - Kinderen, 65 - plus en groepen Senioren korting en voordeel in het Vintage 70' 80' 2 Speaker Korting, transmare LSB 65 31858

Koeka voetenzak korting, Anvr korting schiphol parkeren, Kortingsbon mima mode, Kortingsbon stuktv,

Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Je kunt een vraag stellen via. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max.


Sitemap