Most popular

Wim en Wilbert Magré opgericht dat in acht regios repeteert. Dit doet denken aan de uitvoeringen van Marie-Claire Alain, maar is zeker geen kopie! Deze punten kunt u inwisselen voor korting! Dit is voor mij..
Read more
Leuk en interessant voor het hele gezin. Ook zijn er allerlei scheepsarcheologische voorwerpen te bekijken, die in de loop der jaren opgegraven zijn in en om Lelystad, zoals een 17e eeuwse Beurtvaarder en een 7000..
Read more

Stadspas korting artis


stadspas korting artis

de jaguars als voor de olifanten. Dan krijg je een leuke korting op de toegang voor deze bijzondere dierentuin. Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije kortingsbon kids playground apeldoorn keuzedagen. Zij kunnen bij het zogenaamde 65pluskind-abonnement het hele jaar door gratis én kind t/m twaalf jaar mee naar de dierentuin nemen. Voor 69 euro kun je dus zo vaak als je wil met je kleinkind naar de dierentuin. Of zet een stoel bij de fontein op het. En worden elke dag opnieuw geboren. Dat betekent dat je voor een ritje van Groningen naar Amsterdam net iets meer dan drie euro betaalt, in plaats van de gebruikelijke vijftig euro voor een retourtje zonder korting. Deze dierentuin midden in de stad biedt niet alleen mooie en interessante dieren, maar ook een planetarium, een mooie groene omgeving en interessante activiteiten.

Koop je kaartje online en krijg 2,00 korting op een toegangskaartje voor, artis of, artis Micropia.
Een kaartje voor Micropia koop je online met 1,00 korting.
Een kaartje voor Micropia koop je dit jaar online met 1,00 korting en vanaf met 2,00 korting.
Koop kaartjes met korting, adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar.
Info over artis stadspas korting.

stadspas korting artis

Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Artis korting anwb artis korting hema » artis korting kruidvat » artis korting jumbo » artis korting marktplaats » artis aanbieding » artis kaartjes » artis korting » artis kortingscode ». De voorstellingen zijn over het algemeen overdag. Dus bespaar en maak deze zomer twee keer een uitstapje in plaats van én keer. Bekijk het weerbericht voor je een bezoek brengt aan Artis. Ook kun je hier binnen genieten van bijvoorbeeld het aquarium of een bezoek brengen aan het mooie planetarium. Zo kun je over de grens in Duitsland als 65-plusser elke zondag voor 18,50 euro Movie Park Germany betreden, in plaats van de gebruikelijke 37 euro entree.

Resultaten van 8 zoekmachines!
Artis -Park Beleef het groene hart van Amsterdam.
Artisplein Loop het Artisplein op en de stad verandert om je heen.
Zakelijk en feestelijk Van bruiloften tot congressen en bedrijfsfeesten.


Sitemap