Most popular

Ben jij klaar om te feesten? Your, feet!, vol wereldhits als Conga. Nu online te boeken voor maar 40! Reden Vorig artikel Hallo lente: 5 x zonnige aanbieding. Je ontvangt 50 korting op de totaalprijs...
Read more
Hoe meer leden we hebben, des te meer korting we krijgen van de diverse online shops en diensten. Houden jullie ervan om elkaar te domineren? Voor spannende sexy catsuits kunt u hier ook terecht. Kijk..
Read more

Country christmas fair korting


country christmas fair korting

het verhaal van de familie Zuylen weerspiegeld in eigendommen en leefruimtes. Nabij Utrecht ligt de Country Christmas Fair, namelijk in en rondom Kasteel te Haar in Haarzuilens. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar! Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. De sfeervolle ambiance en het magische karakter van de markt wordt vergroot door de locatie, de fair is namelijk gelegen naast Kasteel te haar. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Mis geen Country Christmas Fair aanbieding! Verscheidene exposanten en marktkoopmannen verkopen hier hun specialiteiten, dit varieert van heerlijke broden, wijnen, vis tot poffertjes en glühwein.

Country Christmas Fair korting : Er zijn 3 geldige aanbiedingen beschikbaar! Country Christmas Fair : Win 4 gratis, country Christmas Fair kaartjes. De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van gl hwein, poffertjes en warme wafels.

24 november in uw agenda? Een fijne kerst begint in ieder geval op de Country Christmas Fair, zo komen jullie alvast in de stemming voor een memorabele kerstavond- en diner. Dit evenement wilt u niet missen! Lekkernijen, de gehele dag word je omringt door verrukkelijke etensluchten. Voldaan en met een volle maag verlaat je de markt. De kleding en accessoires maken keuken korting temperatuur dat jij helemaal 'winterproof' wordt maar wel op een stijlvolle manier. Je kunt tijdens de markt ook een bezoek brengen aan Kasteel te Haar.

Country Christmas Fair Korting 2018country christmas fair korting


Sitemap