Most popular

Op de onderstaande producten komen in aanmerking: MacBook - De nieuwe MacBook, MacBook Air en MacBook Pro. Apple Store voor het onderwijs. Niet alleen aan de studenten trouwens, ook alle medewerkers van alle onderwijsinstellingen in..
Read more
Omdat deze shirts voorzien zijn van stretch voor extra draagcomfort en zodat ze mooi aansluiten op het lichaam (97 katoen / 3 elastaan) voldoen deze niet aan de hoge standaard die het merk zich ten..
Read more

Korting apple lerarenkaart


korting apple lerarenkaart

dan 5000 webshops rondom Nederland. Online Apple Store voor het Onderwijs en tonen we je een overzicht van de Apple producten die je met studentenkorting kan verkrijgen. Je studentenkaart met duidelijke vermelding van het academie of schooljaar Je bent ouder? Inhoudstafel, overzicht Apple producten met studentenkorting, spring direct naar: iMac. Bekijk hieronder alle kortingen. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. (Heb je meerdere studerende kinderen, elk toestel op aparte naam bestellen!) Je start binnenkort met je opleiding? Onderwijzend personeel dient te werken voor een erkende Belgische onderwijsinstelling.

Apple nieuw voor je of gebruik je het al jaren?
Jouw korting of voordeel.
Enkel met een geldig, lerarenkaart -nummer kan je dit voordeel zien.

Als u vragen hebt schrijf dan een e-mail naar: Ik wil een editor te zijn. Alle studenten die studeren aan een Belgische universiteit of uit met korting amsterdam hogeschool in het bezit van een geldige leerlingenkaart. Ben je student of leerkracht, ga je nog naar school of werk je aan een onderwijsinstelling in Belgi, dan kan je bij Apple korting krijgen op verschillende producten. In de, online Apple Store voor het onderwijs kunnen studenten, leerkrachten of onderwijsondersteunend personeel zo goed als alle Apple producten, zoals MacBook, MacBook Pro, nieuwste MacBook Air, iPad, iPad Pro, iMac met een mooie korting aankopen. Studentenkorting of leerkrachtenkorting is niet cumuleerbaar met andere kortingen (tenzij anders vermeld). In dit artikel leggen we je uit wie of wat recht heeft op deze korting. Is studentenkorting op een iPhone mogelijk? Commentaar, er zijn geen resultaten voor deze categorie nog. De naam op de leerkrachten of leerlingenkaart dient overeen te komen met de ingevulde factuurgegevens.

Kortingscode tilburgse koerier, De coolste baan van nederland korting, Hema kortingscode gebak 2018,


Sitemap