Most popular

Vanaf 1500, meer informatie 16-daagse rondreis 'Kleurrijk Cuba sabrina Rodriguez. De korting is direct zichtbaar in het boekingsproces en op uw factuur. De boeking die je verricht mag wel mede ten gunste komen van een..
Read more
Rond de bestelling af Klik op verstuur en controleer voor de laatste keer de ingevoerde gegevens en bevestig de bestelling. Pak deze korting, abonnement bestaande uit 3, 4 of 5 nummers. Html5?: True, website..
Read more

Korting walibi 2e kaartje gratis


korting walibi 2e kaartje gratis

minuut. Ook in de zomermaanden worden er regelmatig leuke feesten georganiseerd. Mis geen Walibi Holland aanbieding! Je wordt als het ware afgeschoten vanuit een donkere tunnel, waardoor je achtbaanritje letterlijk een vliegende start beleeft. Je komt binnen aan de Hollywood Main Street, met winkeltjes en souvenirkraampjes. Je spaart dan mee voor een 2e kaartje gratis voor dagjes uit, waaronder.a. Walibi is ingedeeld in een aantal themagebieden. Om het nog spannender te maken ga je maar liefst vijf keer over de kop en wordt je naar 32 meter hoogte getakeld.

Je ziet deze felgroene reus al van kilometers afstand boven het park uittorenen. Binnen een paar seconden ga je van 0 naar bijna 100 kilometer per uur en kortingscode klingel schiet je door een roll-over en een kurkentrekker. (alleen met een nieuw account kaarten zijn geldig tot en met met uitzondering van de halloween fright night dagen. Walibi Holland korting verkrijg je op deze pagina. Bijzonder is de keiharde lancering. Niet voor mensen met een zwakke maag! Jonge kinderen vermaken zich in Walibi Play Land in kindvriendelijke attracties, zoals een luchtballonnendraaimolen, een ballenbak en een rustige rondrit. Neem dan een kijkje in Sherwood Forest, voor een gave houten achtbaan en een madhouse.

Niet voor mensen met hoogtevrees, dus. Tijdens dit evenement is het park in spookachtige sferen. Je kunt, via de Albert Heijn, van 3 t/m meedoen met de dagje uit 2e kaartje gratis actie. Of je nu houdt van hoog, snel en over de kop, dol bent op hard ronddraaien of liever rustig van het uitzicht geniet: er is voor ieder wat wils.


Sitemap