Most popular

Echt voordelig shoppen bij m doe je via de acties van. Als een actiecode ook geldig is op sale items, dan kun je zelfs profiteren van 3x korting. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op..
Read more
Geldig t/m november 2018, zalando kortingscode voor 10 korting. Breakfastnl Verlopen op: 26 november 2018 Kortingscode voor 20 korting op alles bij Nike CBM20 Verlopen op: 26 november 2018 10 korting op alles bij Zalando..
Read more

Studenten ov kaart korting medereiziger


studenten ov kaart korting medereiziger

aanschaffen. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Je kunt nu alvast een aantal zaken regelen. Vraag er dan een aan via deze website. Tip: zit je op het mbo en ben je jonger dan 18?

Klik op Akkoord en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.

Cm korting sportkamp, Hema kortingsbonnen dierentuin,

In een aantal stappen ben je klaar om te reizen met het openbaar vervoer:. Reisplanner en voer uw traject. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Reist uw medereiziger alleen verder? Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Ik wil morgen met een keuzedag gebruiken.


Sitemap