Most popular

Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken. Er valt echt vanalles te vinden op de online webshop van NuBuiten; glijbanen, speelhuisjes, duikelrekken, voetbaldoeltjes, trampolines, buitenspeelgoed en nog veel meer...
Read more
This product is for: Please, also confirm the following, i will read the instructions in full before using this product. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u ermee akkoord om cookies toe te staan. Alle..
Read more

Corpus museum openingstijden


corpus museum openingstijden

De laatste reis door de mens start op doordeweekse dagen.00 uur, in het weekend en op vakantiedagen.00 uur. Openingstijden en prijzen van body worlds. Verschil met body worlds Amsterdam, het grote verschil tussen, corpus, leiden en body worlds Amsterdam is de manier waarop het menselijk lichaam tentoongesteld. 9,95 Bouw het skelet, lees het boek, doe de activiteiten! Dat de gewenste tijd en/of dag volgeboekt is). Corpus reis je door een vergroot nagemaakt menselijk lichaam. 15,99 Met de experimenteerbox leer je wat DNA is, hoe het werkt en hoe het er uit ziet.

9,95 In Het kleine piemel boek lees je alles over piemels. Corpus reis door de mens. Veel geleerd op een ontdekkende manier. De gehanteerde adviesleeftijd is vanaf 6 jaar. 15,00 Maak een reis in en om het menselijk lichaam om alle feiten te leren 5,99 Train je rekenvaardigheid met dit spel! 5,50 De sleutelhanger van corpus 2,20 Blauwe baseballcap met het corpus logo 10,95 1 Antwoorden op verschillende vragen. Gestel, 19 augustus 2018 Stel Leuke, leerzame reis door de mens, ook korting phantasialand ziggo goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Ook voor rolstoelgebruikers is Corpus goed toegankelijk. 16,99 Zin om te tekenen? 24,99 Sleutelhanger hand 3,50 Alles wat je eigenlijk niet wilde weten over je spijsvertering 19,00 Alles over de motor van het lichaam 15,95 Rode kaars 2,95 In bewaar doosje 3,49 Alles over het centrum van het lichaam 15,95 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 Laat. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Mijn kleindochter en ik vonden het allebei een fantastische beleving.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?
De vestiging van Stichting Nationaal Smalspoor die het meest in de buurt ligt van de aan de Willem Einthovenstraat 1 is de Stichting Nationaal Smalspoor aan.
Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze.
Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.
In onderstaand overzicht worden de openingstijden voor, corpus reis door de mens in Oegstgeest weergegeven.


Sitemap