Most popular

Wil jij met korting shoppen bij Bagageonline? Deze kortingscodes van Bagageonline heb je gemist! Klik voor meer info. Nieuwsbrief korting Naast kortingscode op onze pagina kun je ook direct je voordeel doen door je..
Read more
In, dinoland zie je meer dan 100 dinosaurussen en kun je allerlei activiteiten doen! In het Paleoloab kun je allerlei activiteiten doen, zoals: edelstenen en goud zoeken, kleien, fossielen zeven, verven en dinos uithakken. Dinoland..
Read more

Korting arriva


korting arriva

de spits? Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Kopen bij de balies en loketten van Arriva, Connexxion, EBS, GVB, Qbuzz en RET. Je kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven. De trein naar Duitsland kost vanaf bijvoorbeeld Amsterdam Centraal slechts 29,90 per persoon (2e klas). Deze medereizigers hebben wel een ov-chipkaart nodig.

Kinderen jonger dan 4 jaar. Arriva Nederland verzorgt stads- en streekvervoer per bus in verschillende regio's in het land en exploiteert een aantal regionale treinverbindingen. Een OV-chipkaartabonnement kun je op je OV-chipkaart zetten om bijvoorbeeld een vaste korting te krijgen op reizen binnen een regio. Koop hier je tickets en ontvang een gratis magazine!

Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een NS automaat). Kids Vrij blijft gratis. Dal Voordeel is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion (alleen bij treinreizen). Mocht je de kerstmarkt van Gelsenkirchen wel gezien hebben, dan is er op 10km afstand ook de kerstmarkt van Essen. Abonnementen: Heeft u al een abonnement bij NS? Uitleg, wat is het gevolg van de btw verhoging?

Korting arriva
korting arriva

Kruidvat kortingscode luiers, Noppies 10 korting, Nakd fashion kortingscode, Speelgoed korting black friday,


Sitemap