Most popular

Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen accumegastore, misschien zijn er een aantal accumegastore coupons die niet geldig zijn. Bekijk kortingscode, e7L2H4, klantbeoordelingen Klokkenshop : korting acties. Bespaar tot 40 op je aankopen..
Read more
Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Bij vermoeden van misbruik..
Read more

Ov korting 65


ov korting 65

recht hebt op leeftijdskorting. Altijd, korting, het "Altijd, korting " product voor op je persoonlijke. Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven. Als je binnenkort 65 wordt, raden wij je aan om het product na je verjaardag aan te schaffen. Syntus Gelderland: 65 Plus acties Als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. .

Ov korting 65
ov korting 65

HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65, ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Om met korting te reizen heb je een persoonlijke. Je hoeft hier niets voor te doen. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Reizen op kortingsproduct, je kunt kortingsproducten kopen, zoals Altijd voordeel of Dal voordeel. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV -chipkaart aanvragen. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt. 9292 reist met je mee Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij.

Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij.


Sitemap