Most popular

Daarmee wordt de volgende stap in het bouwproces van de World in Motion gezet. Het IJsbeelden Festival is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer! Het team van veertig internationale en Nederlandse carvers gaat vrijdag..
Read more
Contact, heuveling dakbedekking, kVK 09069687, bTW.B, conradweg 10, 6827 BZ Arnhem. Heeft u een velux rolgordijn nodig maar is uw product plaatje onleesbaar? Copyright 2017 Heuveling Dakdekkers. Een brochure van Fakro, velux of Intura..
Read more

Korting ov na afstuderen


korting ov na afstuderen

40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een. Sommige mensen kiezen ervoor om de boete voor lief te nemen in de eerste periode na hun afstuderen. Kijk hier voor alle voorwaarden. Ben je afgestudeerd en nog in het bezit van een studentenreisproduct? Met vriendelijke groet, Bas Janssen icon, beste antwoord door Leny NS, 09:48 basjuh1992 schreef: Dag, Ik ben afgelopen maand afgestudeerd. Toch nog regelmatig reizen met de trein? Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen.

Korting ov na afstuderen
korting ov na afstuderen

Maar ho eens even, hoe zit het met je studentenreisproduct nu je afgestudeerd bent? Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Ik heb je vraag verplaatst naar 'abonnementen'. OV -chipkaart kapot, kwijt of gestolen is kun je op de website van studentenreisproduct terecht. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer tweakers kortingscode wijn gratis een. Hier ben ik nu dus te laat mee.


Sitemap