Most popular

Pak deze korting, geldig t/m september 2018 50 korting op elk 2e INQ artikel. Zo doe je het. Je kunt na de checkout eventueel ervoor kiezen om een account aan te maken. Wanneer je jouw..
Read more
Create a budget and boost savings on eBay to save extra money when you enter this coupon code at checkout. Codes is guaranteed to work RE Expires: Sep 15, used Get Code TO 50OFF Up..
Read more

Kortingsbon handwerk en quiltdagen


kortingsbon handwerk en quiltdagen

Vele grote landelijke leveranciers, maar ook kleinere specialisten verkopen tegen de scherpste tarieven duizenden materialen en benodigdheden. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig! En wat is er nou leuker dan zelf aan de slag te gaan? Tijdens de vele demonstraties en workshops worden de nieuwste technieken en trends uitgelegd. Prachtige exposities op het gebied van quilt, vilt, brei, borduur, weef en textiele kunst. . De meest inspirerende handwerkbeurs van Nederland met de laatste trends, materialen, workshops en unieke exposities! Het is dan ook ontzettend leuk om te doen, niet duur en je hebt altijd een uniek, handgemaakt product in handen. Oude ambachten worden opnieuw toegepast en zorgen ervoor dat het handwerk tegenwoordig in veel producten terug te zien.

Textiel Plus Arts Crafts met meer dan 40 deelnemers. Grootste textielkunsttentoonstelling van Nederland met meer dan 50 textielkunstenaars. Koop hier met korting uw online tickets voor. Handwerk en Quiltdagen van 15 t/m 17 november in de Brabanthallen Den Bosch!

kortingsbon handwerk en quiltdagen

Kortingsbon styling and living, Kortingsbonnen parfumerie, Kortingsbon farmacia en casa cupon descuento,

Je vindt het kraampje van, atelier Soed Idee. De beurs is vrijdag 16 en zaterdag 17 november van.00 tot.00 uur in de Rijnhal in Arnhem en parkeren is gratis. Als lid van het Quiltersgilde of als lid van een van deze textielgroepen krijg je zelfs extra korting. We nodigen iedereen uit langs te komen. Informatie over de passe-partouts vind je op de website bij Tickets. Stuur me even een mailtje als ik iets voor je mee moet brengen. Maar liefst 3 dagen lang inspiratie opdoen, de mooiste materialen inkopen en de nieuwste trends en technieken te ontdekken! Dit jaar zijn er extra veel stands voor breien en haken en is het aanbod gevarieerder dan ooit! Verschillende kortingsacties kunnen niet met elkaar gecombineerd worden. Je vindt er alles op het gebied van breien, haken, quilten en vilten, maar ook voor borduren, naaien, patchwork, spinnen en weven. De beurs is dagelijks geopend van.00 tot.00 uur.

Pizza hut kortingsbonnen november 2018
Kortingsbon puro


Sitemap