Most popular

Je kunt op door de actuele folder bladeren om te zien welke artikelen er in de aanbieding zijn en welke acties er lopen. Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven..
Read more
Jonge vrouwen tot 30 jaar spannen met 63 procent de kroon. Den Haag heeft de kosten voor een parkeerplaats met 350,- verlaagd en is nu gratis. Doe je bestelling in het winkelmandje. Doe dan dit..
Read more

Korting mercedes autosalon


korting mercedes autosalon

autosalon forse kortingen aan die kunnen wedijveren met de afgeschafte overheidspremies. Profiteer van promoties, is de aankoop van uw nieuwe auto niet dringend, sla dan toe wanneer jouw voorkeurmodel in promotie staat. Overzicht : Weinig autosalons ter wereld zijn zodanig op de verkoop gericht als dat van Brussel. In dat segment kwamen vorig jaar maar weinig wagens in aanmerking voor CO-2-kortingen. Loont wachten tot januari de moeite? Volgens de Belgische wetgeving hebt u zeven werkdagen de tijd om uw bestelling te annuleren. Dat doet u het best in de car configurator op de website van de constructeur, meestal accurater dan de prijzen van automagazines of -websites. Het voordeel is dat u alle auto's onder én dak vindt en er (meestal) ter plaatse een ritje mee kunt maken, zij het vaak als passagier.

Autosalon van Brussel 2017 in gedachten.
In dit artikel vind je alle saloncondities van.
Mercedes, netjes op een rijtje gezet.
Het voordeel is dat u alle auto s onder én dak vindt en er (meestal) ter plaatse een ritje mee kunt maken, zij het vaak als passagier.
De kortingen die u op het salon krijgt, zijn echter meestal ook van toepassing bij de dealer.korting mercedes autosalon

Na het kijken en vergelijken op het autosalon is de tijd aangebroken om bij de dealer de beste prijs te onderhandelen. Hoe pakt u dat aan en welke korting.

Verwacht geen mirakels, u telt een aanzienlijke som neer voor een nieuwe auto, maar de dealer verdient er bitterweinig aan. Op een stadswagen heeft een dealer bijvoorbeeld 6 procent marge, waarvan 3,5 procent sowieso aan elke klant wordt toegekend. Zo wordt de Opel Insignia aangeboden voor.298 euro, flink lager dan de catalogusprijs van.070 euro. De prijzen verschillen niet gigantisch, hooguit een paar honderd euro. Ook in de categorie van de grote gezinswagens zijn er koopjes te doen. Sommige merken hebben de traditie grote kortingen toe te kennen (Citron andere merken (zoals het prestigieuze Porsche of het zeer scherp geprijsde Dacia) houden zich strikter aan de catalogusprijzen. Hebt u de auto in de showroom gekocht, dan is de bestelling bindend en kunt u haar enkel mits betaling van een schadevergoeding ongedaan maken. Als u gebruik wenst te maken van dit herroepingsrecht, moet u dit per aangetekende brief melden aan de verkoper.

Hoe versiert u de grootste autokorting?korting mercedes autosalon

Dierentuin rhenen korting anwb
Helisports korting
Postzegels met korting


Sitemap