Most popular

Verlopen, trein dagretour voordeeluren kaartje voor. De OV-chipkaart is er in diverse soorten, zowel anoniem als gepersonaliseerd. In 2020 willen ze 75 van het afval hergebruiken en 35 energiezuiniger zijn dan in 2005. De trein..
Read more
Betaal en rond je bestelling af Als je alles nog een laatste keer gecontroleerd hebt en je korting is verwerkt klik je op Naar de kassa om af te rekenen. Verschillende manieren om te..
Read more

Studenten ov korting vakantie meereizen


studenten ov korting vakantie meereizen

heb nog recht op een studentenreisproduct, maar wil er geen gebruik meer van maken. Je moet hier wel eerst toestemming voor geven. Je kunt de gevonden OV-chipkaart inleveren bij een balie van een OV-bedrijf. Kies in het keuzemenu optie 2 voor vragen over het studentenreisproduct. Je checkt uit door je OV-chipkaart weer voor of tegen het logo op de kaartlezer te houden. Einde recht MBO: Je hebt recht op het studentenreisproduct zolang je studiefinanciering ontvangt. Kijk op /adresvinder naar welke ophaalautomaten je kunt gaan.

studenten ov korting vakantie meereizen

Korting toegang hoge veluwe
Kortingsbon voor laggas voordeelkaart
Kortingsbon sauna swoll

Als je incheckt wordt automatisch je studentenreisproduct gecontroleerd. Ik heb mijn studentenreisproduct stopgezet. Daarmee zet je echter niet je studentenreisproduct stop. Vragen over onkostenvergoeding studentenreisproductEr is onterecht/te veel geld van mijn persoonlijke OV-chipkaart afgeschreven. Als je saldo op je kaart hebt staan, dan wordt in de kortingsuren automatisch de korting verrekend. Is je reisrecht nog niet ingegaan? Beroep afgehandeld Jouw beroep is langer dan 6 weken geleden (deels) toegekend of afgewezen.

Bol kortingskaart
Praxis aanbieding 25 korting


Sitemap