Most popular

Je kunt nu bij Bonprix reviews lezen van andere klanten, waarbij een aantal sterren en een toelichting wordt gegeven. Dit staat altijd aangegeven bij de voorwaarden voor de code. Ook kun je in de..
Read more
Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. De missie wordt samengevat in 4 woorden: klantgericht, inspirerend, stijlvol en premium. De nieuwste actie op deze pagina...
Read more

Studenten ov korting vakantie meereizen


studenten ov korting vakantie meereizen

heb nog recht op een studentenreisproduct, maar wil er geen gebruik meer van maken. Je moet hier wel eerst toestemming voor geven. Je kunt de gevonden OV-chipkaart inleveren bij een balie van een OV-bedrijf. Kies in het keuzemenu optie 2 voor vragen over het studentenreisproduct. Je checkt uit door je OV-chipkaart weer voor of tegen het logo op de kaartlezer te houden. Einde recht MBO: Je hebt recht op het studentenreisproduct zolang je studiefinanciering ontvangt. Kijk op /adresvinder naar welke ophaalautomaten je kunt gaan.

studenten ov korting vakantie meereizen

Korting toegang hoge veluwe
Kortingsbon voor laggas voordeelkaart
Kortingsbon sauna swoll

Als je incheckt wordt automatisch je studentenreisproduct gecontroleerd. Ik heb mijn studentenreisproduct stopgezet. Daarmee zet je echter niet je studentenreisproduct stop. Vragen over onkostenvergoeding studentenreisproductEr is onterecht/te veel geld van mijn persoonlijke OV-chipkaart afgeschreven. Als je saldo op je kaart hebt staan, dan wordt in de kortingsuren automatisch de korting verrekend. Is je reisrecht nog niet ingegaan? Beroep afgehandeld Jouw beroep is langer dan 6 weken geleden (deels) toegekend of afgewezen.

Bol kortingskaart
Praxis aanbieding 25 korting


Sitemap