Most popular

Want waarom zou je de volle mep voor een kaartje betalen als het ook goedkoper kan? Kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen online 18,50. U heeft deze aanbieding er al binnen enkele ritten..
Read more
Maar ook kun je voor in de stad een goede herenfiets kopen dat voldoet aan je wensen en behoeften. Prijzen zijn inclusief taxen, exclusief 25 administratiekosten per boeking. Wekelijks ontvangen zij een update van..
Read more

Studenten ov korting vakantie meereizen


studenten ov korting vakantie meereizen

heb nog recht op een studentenreisproduct, maar wil er geen gebruik meer van maken. Je moet hier wel eerst toestemming voor geven. Je kunt de gevonden OV-chipkaart inleveren bij een balie van een OV-bedrijf. Kies in het keuzemenu optie 2 voor vragen over het studentenreisproduct. Je checkt uit door je OV-chipkaart weer voor of tegen het logo op de kaartlezer te houden. Einde recht MBO: Je hebt recht op het studentenreisproduct zolang je studiefinanciering ontvangt. Kijk op /adresvinder naar welke ophaalautomaten je kunt gaan.

studenten ov korting vakantie meereizen

Korting toegang hoge veluwe
Kortingsbon voor laggas voordeelkaart
Kortingsbon sauna swoll

Als je incheckt wordt automatisch je studentenreisproduct gecontroleerd. Ik heb mijn studentenreisproduct stopgezet. Daarmee zet je echter niet je studentenreisproduct stop. Vragen over onkostenvergoeding studentenreisproductEr is onterecht/te veel geld van mijn persoonlijke OV-chipkaart afgeschreven. Als je saldo op je kaart hebt staan, dan wordt in de kortingsuren automatisch de korting verrekend. Is je reisrecht nog niet ingegaan? Beroep afgehandeld Jouw beroep is langer dan 6 weken geleden (deels) toegekend of afgewezen.

Bol kortingskaart
Praxis aanbieding 25 korting


Sitemap