Most popular

Ze slingeren als een aap door de touwen, klauteren over loopbruggen en glijden van de enorm hoge glijbaan. Ouwehands Dierenpark doet mee aan het Europese fokprogramma om uitsterven te voorkomen. Pak deze code8pgh, alleen geldig..
Read more
Hier vindt u de beste en nieuwste aanbiedingen voor. tot 3, zorgDirect 3000 punten bij een ZorgDirect zorgverzekering 2019 lees meer. Salland 3000 punten bij een Salland zorgverzekering 2019 lees meer. Belangrijke tips: Maak..
Read more

Fonteyn thermen korting


fonteyn thermen korting

Puur op een rij gezet. Modern klein maar mooi complex, onderdeel van een hotel. Bekijk aanbieding, nu inschrijven, reviews Spa Puur, reviews Spa Puur. Het bedrijf maakt gebruik van het heilwasser uit de plaatselijke bron, zowel voor de baden als voor het gratis drinkwater (het ruikt heerlijk en smaakt prima). Dit saunacomplex is gelegen in het Fletcher hotel-restaurant Stadspark, waar je na een bezoekje aan de sauna prima kan overnachten. Wil je na een dagje Spa Puur nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Zo worden de douchegel, het gratis drinkbronwater en de daarvoor bestemde bekertjes niet tijdig aangevuld.

Spiksplinternieuw en van bijna alle gemakken voorzien, afgezien van wat kleinigheden die over het hoofd zijn gezien, zoals een kledinghaak in de toiletten. In het beautycentrum kan je genieten van diverse behandelingen in én van de acht behandelkamers.

Maar dat heeft mijn plezier in een ontspannen avond niet weggenomen. Als karwei korting verf ik bedenk dat het maximale gastental dat Fonteyn Thermen toelaat 65 is, dan maak ik me ernstig zorgen over de toestand in het complex bij zo'n grote drukte, want daar vind ik het bedrijf te klein voor. Met de kortingscode van de Rabobank Ledenactie ontvangt u bij een dagentree de 2e persoon gratis toegang tot Wellness Fonteyn Thermen. Het nieuwe wellness centrum van Bergen op Zoom is Fonteyn Thermen. Ze zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en komen regelmatig kijken of er iets gedaan moet worden, maar ze missen oog voor detail. De drie saunacabines en stoomcabine zijn niet spectaculair anders dan elders, maar een heeft een kruidengeurtje en een ander heeft automatische opgieting, wat de beleving heftig genoeg maakt om handmatige opgietingen niet al te erg te missen. En mijn online reservering had wel een automatische ontvangstbevestiging gekregen Ân was ingeschreven bij de reserveringen, maar dat ontdekte ik pas toen ik er achteraan belde, want ze hadden de noodzaak over het hoofd gezien om me te laten weten dat de reservering in orde. Gelukkig waren er rond de baden ook nog stoelen. Overzicht van overnachtingsmogelijkheden per sauna, tot 76 sauna korting, veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen.

Prijs: 24,50 voor 2 personen. Het water uit deze bron bevat veel energie en mineralen waarvan je in het rivierenbad van het complex van kan profiteren. Net als de andere faciliteiten is het zwembad niet groot, maar erg mooi - het is een binnen- en buitenbad, en door twee doorgangen en een half cirkelvormige baan buiten om een bubbelbank heen kun je rondjes zwemmen van binnen naar buiten enz.


Sitemap