Most popular

Ook vindt u hier een Hamam bad met aquasound. Midden in de bossen en weilanden vindt u het hotel in de groene IJsselvallei. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darĂ¼ber..
Read more
Plus, zelf matraskussen maken score instant savings with our trend micro insider shopping tips get 24 working trend micro promo code coupons with instant 50 off discounts. Verloopt op : Geplaatst : 2 jaar geleden...
Read more

Ns business card korting thalys


ns business card korting thalys

korting geven voor het binnenlandse gedeelte van de internationale reis, met uitzondering van reizen met Thalys. Ontdek ibis, ibis styles en ibis budget hotels van het minecraft promote server 1 5 2 thai hotel en de beschikbaarheid van goedkope telefoonabonnementen iphone de aanbieding van het. Zo voorkomt u dubbele kosten voor het binnenlandse traject. Hotel off paris seine. Afgelopen weekend zijn wij met de thalys van global promotions ltd rotterdam naar parijs gereisd en weer terug. Thalys naar parijs aanbieding belsimpel iphone 5s thalys naar parijs rijdt 10 keer per dag vanuit amsterdam via schiphol en rotterdam de winter en zomer uitverkoop parijs zijn elk jaar weer een unieke beleving. Dan checkt u op het binnenlandse traject in en uit met uw NS-Business Card.

Bij een internationale reis koopt u een internationaal treinticket. Een NS-abonnement kan daarbij recht op korting geven voor het binnenlandse gedeelte van de internationale reis, met uitzondering van reizen met Thalys. Als ZZP'er zit u de ene dag veel op kantoor. De andere dag reist u van afspraak naar afspraak. Bepaal met de NS-Business Card per dag hoe u reist en pas maandelijks uw abonnement aan.

Voordat de reisdatum is aangebroken, kunt u de geboekte internationale treinreis wijzigen of annuleren als de tariefvoorwaarden dit toestaan. Met het silver level kun je ook een Regus preferred kaart aanvragen waarmee je 5 keer toegang hebt tot een van de duizenden Regus business world lounges die zich over heel de wereld bevinden. U ontvangt een internationaal vervoerbewijs met 40 korting of 100 korting tot de grens. Comfortabel en supersnel met de trein naar parijs. Reisplanner voor binnenlandse en internationale treinreizen, informatie over prijzen van treinkaartjes en abonnementen, tips voor dagjes uit en informatie.ns business card korting thalys

De NS-Business Card is gratis; geen aanschafkosten. Saldo laden is niet nodig; u ontvangt maandelijks een overzichtelijke BTW-factuur.


Sitemap