Most popular

Natuurlijk kun je ook een verjaardagskaart of een kaartje voor een andere gelegenheid sturen uit én van onze populaire kaartencollecties van bekende merken. Iemand extra verrassen doe je met ons grote aanbod cadeaus. Moederdag je..
Read more
Wehkamp cadeaukaart, de "Alsjeblieft" cadeaubon van kan een bedrag bevatten van 10, 15, 25, 50 of 100. Als er een kortingscode bekend is, dan vind je die op deze pagina. Via de website kan je..
Read more

Ov chipkaart studenten korting meereizen


ov chipkaart studenten korting meereizen

precies regelt. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Is je studenten, oV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie?

Korting japas ermelo, Kortingscode slangenreizen,

Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat. Veilig betalen met ideal en creditcard. Samenreiskorting verwijderen van uw OV - chipkaart Houd uw OV - chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys.


Sitemap