Most popular

Dan kunt u deze ook gebruiken bij NS International voor het binnenlandse deel van de reis. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar. Geniet ruim een dag van. Meer CAT S40 De Cat..
Read more
Ga apr├Ęs-skien in de Bierstube, geniet van de sfeer in het Bruin Cafe of neem een drankje in de Scheepsbar. Er even een lang weekend ertussenuit en volop genieten van een All-Inclusive vakantie, dan is..
Read more

Schiphol p6 valet korting


schiphol p6 valet korting

reservering dien je ook het kenteken van de auto op te geven. Daar parkeer je jouw auto en geef je de autosleutels af aan de balie. Om onze app voor jou te verbeteren, maken we regelmatig updates beschikbaar. Then you just have to walk a couple of minutes to the check-in desk. Onze kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort! Op P6 Valet Parking ontvang je 10 korting. Het verbruikstarief van elektrisch laden is 0,30 per kWh met een starttarief van 1,00. We also track the route and speed for you using GPS, and there will never be more than 12 extra kilometres on the clock.

schiphol p6 valet korting

Deze opname slaan we veilig op en is op aanvraag beschikbaar. Terwijl jij op reis gaat parkeren wij jouw auto op ons onoverdekte terrein op Schiphol. Valet service: geef je autosleutel af bij de balie van. Wanneer je terug bent van je reis staat er nooit meer dan 12 kilometer extra op de teller. We park your car in our enclosed car park. Tot 24 uur van tevoren kun je hier je gemaakte reservering kosteloos wijzigen. Wij bieden een comfortabele en snelle manier van parkeren!


Sitemap