Most popular

Meld je nu gratis aan! Sale Altijd geldig, hou je van sporten? Zie jij online een Wiggle kortingscode of actie staan en mis je deze in dit overzicht? Kopieer deze kortingscode en gebruik in je..
Read more
Jarigen ontvangen ook tijdens Halloween gratis toegang (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs met foto bij de Gastenservice aan de hoofdingang). Zijn er kluisjes waar ik mijn eigendommen kan opbergen? Speciaal voor de angsthazen hebben..
Read more

Korting dierentuin emmen


korting dierentuin emmen

nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook korting! Tot die tijd wandel je via een grote loopbrug naar het andere deel van het park. Nijlpaarden zijn bijna net zo groot als neushoorns.

Dierenpark, emmen Korting 2018
Korting dierentuin via kruidvat dierentuin
Dierentuin, dierentuin kaartjes met korting
Dierenrijk in Nuenen, korting Dierentuin

Een vrouwtje weegt ongeveer 1500 kilo, een mannetje is nog 1000 kilo zwaarder. Ze liggen een groot deel van de dag lekker te dobberen in het water.

In 2013 waren de olifanten van wildlands in het nieuws, omdat ze ruzie met elkaar hadden. Er is hard gewerkt aan een complete verbouwing, en vanaf is Dierenpark Emmen verder gegaan onder de naam. Zo zie je goed wat een lieve koppen ze hebben. Net buiten het centrum van Emmen vind je een dierenpark, waar honderden verschillende soorten dieren wonen. Op de pagina van een specifiek uitje staan highlights beschreven. Dagelijks maken duizenden bezoekers gebruik van onze acties.


Sitemap