Most popular

Naar de christelijke gemeenschap markeert Pasen de crucifixtion, de dood en de opstanding van Jezus Christus; een belangrijke gebeurtenis in het christelijk geloof. Thomann Cyberstore discount promotion codes:over 44 off promo a range of led..
Read more
Fietsverzekering, voorkom vervelende verrassingen met een verzekering voor je fiets. In het aanbod van staan tevens vele beurzen en markten, deze zijn ofwel seizoensgebonden of gericht op creativiteit en wonen. Bespaar flink op een..
Read more

Korting walibi fright nights


korting walibi fright nights

jarige mag 3 personen meenemen die 6,50 per persoon korting ontvangen op de reguliere kassaprijs voor volwassenen (in juli augustus 35,50, daar buiten 33,50). Attractiepark Slagharen en Duinrell gingen Walibi de afgelopen jaren voor. Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen op de verjaardagsdatum zelf. Op de reguliere kassaprijs. . "Op dagen dat er minder gasten worden verwacht, zal de entreeprijs lager zijn", legt de voorlichter uit. De actie is geldig tijdens de openingsdagen in het seizoen 2018, met uitzondering van de Halloween Fright Nights dagen. Een feestje vier je immers niet alleen. Je bent jarig en dat wil je vieren met een knalfeest.

Lang zal je leven op zn kop in de achtbaan. . Bij bezoek aan Walibi Holland ontvangt de jarige op vertoon van geldige legitimatie gratis entree. En omdat je jarig bent geven wij je een gratis ticket. 14:37 uur, reacties, de entreeprijs van Walibi Holland verschilt voortaan per dag.

ZIE OOK: Walibi Holland overweegt entreekaarten goedkoper te maken. De actie is alleen geldig aan de groepskassa van Walibi Holland. Dat bevestigt een woordvoerder van Walibi aan Looopings. Natuurlijk kom je niet alleen en daarom mag je maar liefst 3 vrienden of vriendinnen mee nemen die 6,50 korting.p. Wie online tickets bestelt voor het pretpark in de polder, betaalt minder op rustige dagen. Legitimatie van de jarige is verplicht. Op de website van het attractiepark is sinds deze week een digitale kalender te vinden waarop de variabele toegangsprijzen worden vermeld. Als je alle functionaliteiten wilt zien, verander dan je cookie voorkeur hier, verander voorkeuren, koop Black Friday tickets. Sommige functionaliteiten zijn niet zichtbaar wanneer je de cookies niet hebt geaccepteerd. Het bieden kortingen en voordeel aan leden via een besloten platform - Exclusieve aanbiedingen beschikbaar stellen - Gezamenlijke activiteiten organiseren en/of faciliteren - Uitwisselen van kennis en ervaring over georganiseerde activiteiten.


Sitemap