Most popular

Op vertoon van Stadspas met Groene Stip (Amsterdam) krijg je 5,- korting en betaal je slechts 2,50. We Are Public, in samenwerking met ruim 30 toonaangevende Haagse cultuurinstellingen geeft. Voor slechts 15,- krijg je als..
Read more
Maar als je ├ęcht wilt helpen, meld je aan voor betere kortingen. Klik voor excusieve code, kortingscode Bodyfashion Store 10 Korting, bodyfashion Store heeft 10 korting op het assortiment. Laat je foto's goedkoop afdrukken bij..
Read more

Bus reizen met korting


bus reizen met korting

tabblad "Abonnementen" welk(e) under armour kortingscode abonnement(en) voor de geplande reis geschikt is (zijn) Je kunt op de zonekaart bekijken waar de zones liggen. Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas met uitzondering van Thalys.

Bus reizen met korting
bus reizen met korting

Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking.

Spirit of winter kortingsbon
Vertbaudet kortingscode
Praxis kortingscode

Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang korting ecomare gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Beach_access, alle zonvakanties local_bar, all inclusive people, adults only beach_access, verre zonvakanties beach_access, zon in december beach_access, budgetdeals naar de zon. Vind je last minute loyalty Vergelijken besparen, je bespaart veel tijd en geld omdat wij meer dan 150 reisaanbieders met elkaar vergelijken. Met een 2-sterabonnement kun je in de gekozen centrumzone reizen en van daaruit in alle richtingen 1 zone verder. Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas. Kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee.


Sitemap