Most popular

Op deze manier komt je vraag automatisch terecht bij de klantendienst. Dit doe je naar het nummer 0800-022.01.61. Er is een aansluiting met hun eigen shuttlebussen, waardoor je eenvoudig aan de ingang van het park..
Read more
Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer ( met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Bekijk aanbiedingen, treintickets naar Antwerpen. Wat blijft er nog over voor de klant die wel gewoon hun kaartje betaald? Dan hadden..
Read more

Prive sauna korting


prive sauna korting

Veel bekende wellnesslocaties zoals de Zwaluwhoeve, Elysium en SpaWell vallen onder een moederbedrijf. Ons stulpje is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij zijn levensgenieters en delen maar al te graag onze lusten met jou. Even weg uit de drukte, in alle rust ontspannen en gebruik maken van de meest bijzondere faciliteiten die de wellness locaties aanbieden.

Privé sauna met Hamam, verwarmd buitenzwembad, privé
Sauna Gent - Privé Verhuur - Wellness Gent - Badhuis Oase
M Spa, Sauna Korting en Thermen aanbiedingen
Sauna Aanbiedingen & Korting (Acties) SaunaDeals 2018
Privé Sauna Avelgem (West-Vlaanderen) Casa Caliente

Prive sauna aquapuur in Koersel, Limburg.: prive saunaprive sauna korting

Bij gebruik van een kadobon zal uw voorschot terugbetaald worden bij uw bezoek. Longer dates ( on request). Finse sauna en een dampende stoomcabine met zicht op het water. Tarieven Per beurt (30 min) 20 EUR Abonnement 5 beurten 85 EUR Abonnement 101 beurten 170 EUR. Een massage kan ervoor zorgen dat stress afneemt, maar ook dat de doorbloeding in het lichaam beter wordt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Zo kun jij het ontspannen gevoel nog wat langer vasthouden. Luxueuze verwennerij kortingscode bodyfit en altijd onder de meest strenge hyginische normen. Verplicht gebruik van badlinnen.


Sitemap