Most popular

Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) en het oerwoud van Maleisi (Rimba). Oog in oog met de dieren. Je zult ervaren hoe makkelijk het is om te..
Read more
Wanneer je via internet een product bestelt dan ontvang je een order bevestiging via het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je ontvangt alleen de edities die verschijnen na de dag dat je..
Read more

Kortingsbon fleuramour


kortingsbon fleuramour

mooie plek? Zo kun je voor een prijsje naar de nieuwste musicals of ga je in de zomer met een fikse korting op uitstap naar een pretpark of volg je in de winter het veldrijden van op de eerste rij. Landelijke Gilden geeft 5 duotickets weg! Iedere eerste zondag van de maand, behalve december en januari, rondleiding onder leiding van ervaren gidsen tussen 10-12u. Geschreven op 16 augustus 2018. Vertrek 14u aan de hoofdingang. 4 november: Weet wat je eet.

Het kasteel, de kerk en de tuinen ondergaan vier dagen lang een florale metamorfose. Er is een shuttledienst tussen het station van Bilzen en de landcommanderij van Alden Biesen waar Fleuramour plaatsvindt ( 1,50.p. Met het vliegtuig De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Maastricht, NL (20 km Zaventem (95 km Charleroi (110 km) en Luik (35 km).

Zie daarvoor de website. Op vertoon van je lidkaart en de kortingsbon krijg je 4 korting. Toegang 15 euro, gratis tot 12 jaar. Toegang : 7, met lidkaart van vvpv. Iedereen is welkom in deze Engelse tuin (Voor jong en oud, in groep en individueel). Regelmatig themawandelingen in het domein en in het arboretum. Aansluitend zijn er demos, wedstrijden, marktstandjes.

Kortingsbon fleuramour
kortingsbon fleuramour

Kortingsbon 3dshopnla
Pabo kortingsbon


Sitemap