Most popular

Deel dit dan met mede-koopjesjagers op onze sociale kanalen. Dat doe je door je bericht in te zenden! Wil jij gemakkelijk je aankopen online doen en daarmee geld besparen? Daarom krijg je nu van..
Read more
Over het algemeen zie je in je winkelmandje of tijdens het betaalproces een speciaal veld, waarin je de code kunt plakken. Zo kun jij inspiratie opdoen bij welke webshop jij graag een aankoop wilt doen..
Read more

Kortingsbon fleuramour


kortingsbon fleuramour

mooie plek? Zo kun je voor een prijsje naar de nieuwste musicals of ga je in de zomer met een fikse korting op uitstap naar een pretpark of volg je in de winter het veldrijden van op de eerste rij. Landelijke Gilden geeft 5 duotickets weg! Iedere eerste zondag van de maand, behalve december en januari, rondleiding onder leiding van ervaren gidsen tussen 10-12u. Geschreven op 16 augustus 2018. Vertrek 14u aan de hoofdingang. 4 november: Weet wat je eet.

Het kasteel, de kerk en de tuinen ondergaan vier dagen lang een florale metamorfose. Er is een shuttledienst tussen het station van Bilzen en de landcommanderij van Alden Biesen waar Fleuramour plaatsvindt ( 1,50.p. Met het vliegtuig De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Maastricht, NL (20 km Zaventem (95 km Charleroi (110 km) en Luik (35 km).

Zie daarvoor de website. Op vertoon van je lidkaart en de kortingsbon krijg je 4 korting. Toegang 15 euro, gratis tot 12 jaar. Toegang : 7, met lidkaart van vvpv. Iedereen is welkom in deze Engelse tuin (Voor jong en oud, in groep en individueel). Regelmatig themawandelingen in het domein en in het arboretum. Aansluitend zijn er demos, wedstrijden, marktstandjes.

Kortingsbon fleuramour
kortingsbon fleuramour

Kortingsbon 3dshopnla
Pabo kortingsbon


Sitemap