Most popular

Neem de trein naar het station van Crambon-Casteau, gelegen op de lijn Bergen-Ath. Website, kortingen, contact, informatie, social media slogan, we gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Deze..
Read more
Laat jouw speciale abonneecover zien in de winkel en krijg 5 tot 20 extra korting op jouw favoriete kleding, schoenen en accessoires. Op vertoon van de Glamour ontvang je bij meer dan 2500 winkels in..
Read more

Mini mundi korting


mini mundi korting

het tonen van advertenties. U krijgt dus niet alleen korting voor Familiepretpark Mini Mundi, maar ook voor andere uitjes. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. In de indoor speeltuin vind je niet alleen speeltoestellen om lekker te klimmen en te klauteren, maar ook een bioscoop en andere rustige attracties en speeltoestellen. Jaarkaart Mini Mundi: 37,50 euro per persoon. Daarnaast kunt u ook nog genieten van de authentieke draaimolen. Als je 200 punten (dus 200 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen 5 korting op een kaartje voor Mini Mundi.

Mini mundi korting
mini mundi korting

5.00 korting op kaarten voor, mini Mundi, kruidvatmini mundi korting

Betaalmethoden, pin Contant, kenmerken, kenmerken, algemeen, activiteiten. Mini Mundi, actiecode sans online 2018 mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg. Voorwaarden, bijzondere bepalingen Fotograferen toegestaan Huisdieren toegestaan Kaarten verkrijgbaar bij de VVV Kinderen alleen.l.v. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en activeer deze. Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je hier de hele dag door de regen moet lopen, want Mini Mundi heeft ook een indoor speeltuin. De aanschaf van een pas staat garant voor leuke dagjes uit met het hele gezin! Attractiepark en outdoor speeltuin Mini Mundi, mini Mundi heeft niet alleen een miniatuurstad, maar ook een attractiepark met familieattracties en een grote outdoor speeltuin.

mini mundi korting


Sitemap