Most popular

Er is natuurlijk niets vervelender dat wanneer jij denkt nog even korting te scoren en komt erachter dat de deal inmiddels verlopen. Korting vanaf een bepaald orderbedrag (bijv. . Wat zijn kortingscodes eigenlijk? 1,75, van..
Read more
Vanuit het zwembad heeft u uitzicht over het grote meer in het hart van het veelzijdige vakantiepark. Bij een boeking van een vakantiehuis of vakantietent op Vakantiepark Beekse Bergen krijg je de AttractiePas er gratis..
Read more

Kortingsbon zwembad waterakkers


kortingsbon zwembad waterakkers

volgen voor het Zwem ABC. M, de Zomervakantie komt er bijna aan! U kan niet met een Combi Kortings Tarief betalen op uw vaste lesgroep. Van 24 juli t/m 3 september 2017 hebben wij aangepaste openingstijden voor het vrijzwemmen, baanzwemmen en alle activiteiten. In de schoolvakanties kan er geen gebruik worden gemaakt van een Combi Kortings Tarief.

Korting, zwembad, de, waterakkerskortingsbon zwembad waterakkers

Kortingsbon - De Waterakkers, SnowPlanetkortingsbon zwembad waterakkers

Kerkweg 217, Heemskerk, Netherlands, public Swimming Pool korting adidas originals advertisement, description, openingstijden: /category/tijden, agenda: /category/agenda Bekijk onze openingstijden ook op onze site: /category/tijden, bekijk onze agenda voor aangepaste openingstijden: /category/agenda, dit zijn onze tarieven: /tarieven. Een team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar en zorgt voor deskundige, persoonlijke en ongedwongen begeleiding. Als er geen plaats is bij de Aquasport van uw keuze kunt u, met de mega korting, gebruik maken van ons recreatiebad. Op vrijdagmorgen geven wij Peutergym in onze sporthal! Reserveren van een plaats bij een Aquasport is niet mogelijk. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Zwembad De Waterakkers of ander dagje uit. M, volgende week is het alweer Herstvakantie. Vanaf 1 september 2014 krijgen alle kinderen die bij de Waterakkers op zwemles zitten, 50 korting* op een los entree vrijzwemmen. Iedereen die een geldige* Aquatrimmen-, Aqua Body Shape-, Aquatraining-, Aquajogging- of Aquacycling kaart heeft, kan hiervan gebruik maken. M, contact, zwembad de Waterakkers, kerkweg 217.

Game mania kortingsbon online tv hu
Funcaps kortingsbonnen
Historic grand prix kortingsbon shop


Sitemap