Most popular

Ook uw reacties kunt u hier kwijt. Want op de tochten van kwbn-lidorganisaties krijg je minimaal 1,- korting. Omloop van de Krimpenerwaard laat u een echte oudhollandse polder zien met prachtige boerderijen. Stadswandeling is..
Read more
Bij Tele2 heb je keuze uit diverse Sim Only abonnementen. Gemiddeld ontvang je met 4G in Nederland 50Mb/s down- en 35 Mb/s upload snelheid. Onze beste prijsgarantie geldt voor de webshops van de verschillende providers..
Read more

Kortingskaarten museum voorlinden


kortingskaarten museum voorlinden

de internationaal bekende landschapsarchitect Piet Oudolf aangelegd. Naast tentoonstellingen van opmerkelijke kunst en uiteenlopende kunstenaars zoals Andy Warhol en Ron Mueck, heeft het museum een bibliotheek en een restaurant. Museum Voorlinden is een museum voor moderne en hedendaagse kunst op landgoed Voorlinden te Wassenaar: aan de kust en in het groen. Naast wisselende presentaties uit de eigen collectie presenteert museum Voorlinden ook tijdelijke tentoonstellingen en een aantal permanente kunstwerken, zoals de Skyspace van James Turrell en de corten stalen sculptuur Open Ended van Richard Serra. Het gebouw is sober en strak en omgeven door bossen, duinen, weilanden en een tuin vol wilde bloemen. De langwerpige grondvorm bestaat uit natuursteen en glaswanden en draagt op deze manier bij aan de natuurbeleving binnen. Kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang tot het museum. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Koop coupon kortingscode bol.com hier je Early Access Korting ticket.

kortingskaarten museum voorlinden

65 plus korting museumkaart, Pretpark hellendoorn kortingskaarten,

Bos, waterpartijen en weide kenmerken het domino's kortingscodes lijst landschap. Iedere tweede zaterdag van de maand in oktober, november en december openen we onze deuren om 10 uur en geven we korting! Een stralend wit gebouw biedt onderdak aan een uitgebreide en verrassende collectie die de afgelopen vijftig jaar is verzameld. De globale driedeling van het interieur volgt het museale programma.

Klik om de korting voor, museum Voorlinden en voor andere uitjes.
Museum Voorlinden is een museum voor moderne en hedendaagse kunst op landgoed Voorlinden te Wassenaar: aan de kust en in het groen.
Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan.
Iedere tweede zaterdag van de maand in oktober, november en december openen we onze deuren om 10 uur en geven we korting!
Iedereen die.00 uur.


Sitemap